2777
2789

سلام عزیزم

من کاشت ابرو  انجام دادم. کلینیک باران اراک توخیابون خرم، باید بگم از نظر بهداشت خیلی خیلی بد بود، داخل اتاق مدیر (دقیقا پشت میز مدیر میشد) یه اتاق هست که اونجا کاشت انجام دادن که به تمام معنا افتضاح بود، واقعا موندم که  واحدهای نظارتی کجان ؟؟واقعا کسی نظارت و بازرسی نمیکنه؟؟؟؟😡

گاهی پیش میاد که اصلا پزشک توی اون تایم حضور نداره، حالا اگر اتفاقی بیوفته قرار چکار کنن نمیدونم؟؟؟

کاش طرح ابرو رو از روش‌های بهتر استفاده میکردن ولی همون حالت قدیمی بود که اگر اخلاق تکنسین ها خوب بود، میشد چشم پوشی کرد چون بیشتر جاها روال همینه،

اخلاق خانم کاشتکارشونم اینجوریه که اگرچندبار مدل و طرح رو چک کنی خوشش نمیاد، به زبون میگه باشه همون که میخوای انجام میدم ولی در عمل کار خودشو میکنه و روی طرح خودش پیش میره، و در رفتار  کمی اخم میکنه برای اینکه در واقع ادامه ندی،و جرات اعتراض نداشته باشی، تا کارش زودتر تموم شه

به نظر میرسه این کاشتکار آبروشون تازه اومده، خانم گلشنی

بود یا شایگان ؟دقیق یادم نیست.

در کل رفتارش خوبه ولی تا زمانی که ایراد نگیری

این بود تا اینجای کاشت من

در ادامه ماه‌های بعد نظرمو در مورد کاشت و رضایت مندی  یا عدم رضایت رو میفرستم

سلام دوستان تو پست قبل گفتم کاشت ابرومو تو کلینیک باران دکتر علائی انجام دادم. که تا الان راضی نیستم نه از محیط و نظافتش نه از طرح

صبر کردم شاید مدل ابروم بهتر بشه، ولی هنوز که نه ، فعلا که روز ۹ کاشت هستم اونطوری که میخواستم نشده، تیرگی ش یکم بهتر شده، ولی طرحش نه، آنقدر خانم کاشتکار عجله داشت که....

همکارم پیش کاشتکار قبلی که الان رفته زایمان انجام داده بود و راضی بود.

لطفا لطفا به این نکته خیلی دقت کنید، چون اون میخواد پولشو بگیره و براش مهم نیست که طرحش واقعا چطوری بشه، یه چیز بینابین انجام میده

بازم چند روز دیگه نتیجه رو میگم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب امروز حدودا ۲۰ روز از کاشتم گذشته، گذاشتم ورم از بین بره که قضاوت اشتباه نکرده باشم، ولی باید بگم ابروهام نامتقارنه، دقیقا چیزی که اونجا اصرار داشتم ولی براشون مهم نبود.و هر کس میبینه میگه از بی ابرویی بهتره ولی تو که پول دادی کاش رفته بودی تهران.

که قطعا برای ترمیم باید تهران برم متاسفانه، 

موارد دیگه ای که از کلینیک کاشت شیراز در مطب دکتر علایی راضی نبودم و یادم رفته بود بگم اینا بود، اونجا حتی یه لیوان آب هم دستت نمیدن، بعد از اون برش پشت سرو بخیه ش، میتونن یه لیوان آب قند بدن دستمون، یا به خودمون بگن یه لحظه میتونین یه چیزی بخورین،

مورد دیگه اینکه میگن یک پک دو روزه تهیه کنید که میتونم بگم حتی نصفشم استفاده نشد ولی بر نمیگردونن، چرا؟؟چون اصلا پک خودمو باز نکردن، از باقیمونده پکهای دیگران برام استفاده کردن و پک خودمو نو نو گذاشتن یه گوشه، بحث احساس سواستفاده کردنه، وقتی اونا یه لیوان آب دستم نمیدن،وقتی به ناراحتیت توجه ندارن، چرا من باید یک پک کامل رو اونجا بذارم؟؟؟خب بده ببرمش. چون مثلا یک بسته پوشک میخری، که فقط ۴ تا دونه ش رو میذارن برای زیر سرت، خب بقیه ش رو میتونم بده به یه پیرزن پیرمردی که نیاز دارن، بخدا من می‌شناختم یه زن و شوهر پیر رو که کمیته امداد خرج پوشکشونو میده، یا یک پماد کامل موپریسین می‌خریم، مگه چقدر روی بخیه میزنن؟خب بقیه ش رو بده ببرم اون دوهفته بزنم رو بخیه هام،نه اینکه من مجبور بشم برم دوباره بخرم.

تازه مال خودمو که اصلا باز نکردن، از باقی یکی دیگه استفاده کرد، وقتی اونا حتی به اندازه یه پماد خرج نمیکنن، چرا من باید راضی باشم بقیه پمادم اونجا بمونه. خواستم بگم فقط بحث پول نیست چون قیمتی نداره، بحث اینه که چرا خودشون اون همه پول میگیرن،خدمات در خور و شایسته ای ندارن 

بحث دیگه خیلی جالبه، یعنی پولتو باید به چند تا حساب واریز کنی، نه یک حساب مشخص که مجوز داشته باشه.

من به دوتا حساب واریز کردم، نفر بعدی به دوتا حساب دیگه

یعنی یکسری به حساب محمد برمح و دکتر علایی

یکسری به حساب علی برمح و سپیده... 

و همینطور حدود ده تایی حساب بود؟؟ چرا؟؟؟نمیدونم.!

نکته دیگه پشتیبانی بعدشه که اصلا خوب نیست که اگر پیام بدی و کارت واجب باشه حداقل ۴ روز بعد جواب میدن

وقتی دکتر رو اصلا نمیبینی و اونم تو رو نمیبینه و برای من که اینکار رو روز تعطیل انجام دادن و دکتری نبود، 

پس رفتن من به این به اصطلاح کلینیک چه فرقی با یک آرایشگاه داره؟؟ 

دیگه اینکه منشی ها رو دیدم که با آقایون بگو بخند دارن و بیشتر تحویلشون میگیرنن و کلابا آقایون خوش اخلاق ترن، امادر مورد اکثر خانما دیدم گاهی بی حوصله، گاهی طلبکارانه، و گاهیم خوب صحبت میکردن.

این بود انشای من😜تا روز بیستم

کامل دارم میگم که اگر کسی این پست رو دید با آگاهی بتونه انتخاب کنه و مثل من نشه

چون اگر یه نفر این پست رو گذاشته بود من انتخاب دیگه ای میکردم.

امیدوارم این اطلاع رسانی علاوه بر کمک به خانمهای اراکی،  باعث بهبود و اصلاح روش اون کلینیک هم بشه

خدا رو چه دیدی💪👍آن شااله😉

بازم اگر لازم بود و موردی اضافه شدو ... بازم میام مینویسم😊