خب امروز حدودا ۲۰ روز از کاشتم گذشته، گذاشتم ورم از بین بره که قضاوت اشتباه نکرده باشم، ولی باید بگم ابروهام نامتقارنه، دقیقا چیزی که اونجا اصرار داشتم ولی براشون مهم نبود.و هر کس میبینه میگه از بی ابرویی بهتره ولی تو که پول دادی کاش رفته بودی تهران.
که قطعا برای ترمیم باید تهران برم متاسفانه،
موارد دیگه ای که از کلینیک کاشت شیراز در مطب دکتر علایی راضی نبودم و یادم رفته بود بگم اینا بود، اونجا حتی یه لیوان آب هم دستت نمیدن، بعد از اون برش پشت سرو بخیه ش، میتونن یه لیوان آب قند بدن دستمون، یا به خودمون بگن یه لحظه میتونین یه چیزی بخورین،
مورد دیگه اینکه میگن یک پک دو روزه تهیه کنید که میتونم بگم حتی نصفشم استفاده نشد ولی بر نمیگردونن، چرا؟؟چون اصلا پک خودمو باز نکردن، از باقیمونده پکهای دیگران برام استفاده کردن و پک خودمو نو نو گذاشتن یه گوشه، بحث احساس سواستفاده کردنه، وقتی اونا یه لیوان آب دستم نمیدن،وقتی به ناراحتیت توجه ندارن، چرا من باید یک پک کامل رو اونجا بذارم؟؟؟خب بده ببرمش. چون مثلا یک بسته پوشک میخری، که فقط ۴ تا دونه ش رو میذارن برای زیر سرت، خب بقیه ش رو میتونم بده به یه پیرزن پیرمردی که نیاز دارن، بخدا من میشناختم یه زن و شوهر پیر رو که کمیته امداد خرج پوشکشونو میده، یا یک پماد کامل موپریسین میخریم، مگه چقدر روی بخیه میزنن؟خب بقیه ش رو بده ببرم اون دوهفته بزنم رو بخیه هام،نه اینکه من مجبور بشم برم دوباره بخرم.
تازه مال خودمو که اصلا باز نکردن، از باقی یکی دیگه استفاده کرد، وقتی اونا حتی به اندازه یه پماد خرج نمیکنن، چرا من باید راضی باشم بقیه پمادم اونجا بمونه. خواستم بگم فقط بحث پول نیست چون قیمتی نداره، بحث اینه که چرا خودشون اون همه پول میگیرن،خدمات در خور و شایسته ای ندارن
بحث دیگه خیلی جالبه، یعنی پولتو باید به چند تا حساب واریز کنی، نه یک حساب مشخص که مجوز داشته باشه.
من به دوتا حساب واریز کردم، نفر بعدی به دوتا حساب دیگه
یعنی یکسری به حساب محمد برمح و دکتر علایی
یکسری به حساب علی برمح و سپیده...
و همینطور حدود ده تایی حساب بود؟؟ چرا؟؟؟نمیدونم.!
نکته دیگه پشتیبانی بعدشه که اصلا خوب نیست که اگر پیام بدی و کارت واجب باشه حداقل ۴ روز بعد جواب میدن
وقتی دکتر رو اصلا نمیبینی و اونم تو رو نمیبینه و برای من که اینکار رو روز تعطیل انجام دادن و دکتری نبود،
پس رفتن من به این به اصطلاح کلینیک چه فرقی با یک آرایشگاه داره؟؟
دیگه اینکه منشی ها رو دیدم که با آقایون بگو بخند دارن و بیشتر تحویلشون میگیرنن و کلابا آقایون خوش اخلاق ترن، امادر مورد اکثر خانما دیدم گاهی بی حوصله، گاهی طلبکارانه، و گاهیم خوب صحبت میکردن.
این بود انشای من😜تا روز بیستم
کامل دارم میگم که اگر کسی این پست رو دید با آگاهی بتونه انتخاب کنه و مثل من نشه
چون اگر یه نفر این پست رو گذاشته بود من انتخاب دیگه ای میکردم.