2821
2789
عنوان

گوشیم☹

170 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها من گوشیم مدلشA01 سامسونگ هس و تو دستم بود یهو خودش خاموش شد و باز روشن شد اصلا سابقه هنگ نداشته و نداره وشاید کمتر از ۱ ساله که گرفتم و ازش استفاده میکنم برنامه سنگین هم نریختم و همیشه چک میکنم یه موقع ویروس یا چیزی نداشته باشه.

البته حافظش خیلی پر میشه من رم ۳۲ گیگ هم دارم هرچیو ک دارم و ریختم توی رم .

نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه!🤔

لطفا اگر کسی میدونه بهم بگه ممکنه بخاطر حافظش باشه؟؟چون همش هشدار میده گاهی ک حافظه پره منم یکم خالی ک میکنم درست میشه.

سوگند به نامت که تو آرام منی(خدا🌿💚)

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

A01 گوشی خوبی نیست 

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
و این هم بگم که دو سه باری تالان اینطوری شده ولی خیلی وقت پیش

چجور چک میکنی ویروس نداشته باشه؟

واحد اندازه گیری خوشبختی : نفس های مادر بر ثانیه             کاربری توسط دوتا دوست که شبیه خواهرن اداره میشه❤❤❤