2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زود آزمایش بتا ندادین؟حداقل یه هفته از موعد تاریخ پریود باید بگذره بعد آزمایش بتا بدید

میدونم زیر دلم خیلی درد میکرد دکترم برام نوشت.تو نت نوشته هفته سوم باید بالا باشه.از ی طرف میگن چون آزمایش زود بوده اینجوریه.گیج شدم

میدونم زیر دلم خیلی درد میکرد دکترم برام نوشت.تو نت نوشته هفته سوم باید بالا باشه.از ی طرف میگن چون ...

خیلی زودد آزمایش دادید ...حتی سه روز بعدموعد پریود هم من دیدم طرف رفته آزمایشگاه گفته زود اومدی.

خیلی زودد آزمایش دادید ...حتی سه روز بعدموعد پریود هم من دیدم طرف رفته آزمایشگاه گفته زود اومدی.

اخه دکتر گف مطمئن باش مشخص میکنه. تو نتم نوشته هفته سوم بتا میره بالا..نمیدونم واقعا.دوروز بعد اقدام زیر شکمم میسوخت بعد خوب شد الان دوباره از دیشب وحشتناک دل درد پریودی دارم

اخه دکتر گف مطمئن باش مشخص میکنه. تو نتم نوشته هفته سوم بتا میره بالا..نمیدونم واقعا.دوروز بعد اقدام ...

بخودت استرس نده.یا واقعا بارداری...یا هم داری پریود میشی..اینماه نشد ماه بعد...ولی حتما اگ پ نشدی یه آزمایش بده دوباره یا بی بی چک بذار