2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیشون خوشبخته ولی یکیشون نه اصلا زندگیشوک خوب نیس..

باید برید مشاوره..پسرا معمولا یه سال یا دوسال بعد پشیمون‌میشن و میگن چرا کوچیکتر از خودم نگرفتم..هرچند همه یکی نیستن..برید حتماااا مشاوره 

یا خدا چرا خودکشی..یعنی ب خاطر یه سن،فقط

عزیزم خیلی ها فکر میکنن اختلاف سنی مهم نیس ولی چون ادما تو هر سنی یک روحیات و خواسته هایی دارن اگر نزدیک به هم نباشن مشکلات بزرگ درست میکنه. 

مثلا فکر کن تو ۱۵ سالگی ادما احساسی ترن و کمتر دو دو تا میکنن ولی مثلا تو ۳۰ سالگی ادما عاقل ترن و محبت تو چیزای دیگه میبینن. خب این دو نفر کنار هم شکست میخورن. دختر خاله خودم ۱۴ ساله بود با پسر عمه ۳۱ سالش نامزد کرد من گفتم اصلا خوب نیس و خاله ام فکر کرد حسادت میکنم بعد مدتی دقیقا سر همین عدم درک طرفین که به خاطر سن هاشون تو دو تا دنیای مختلف بودن پسره نامزدی بهم زد. 

الان شاید بگی مورد من ۸ ساله ولی به این نکته دقت کن که اصل بر اینه که بلوغ فکری مردا دیرتر از زنا اتفاق میفته. یعنی این تفاوت سن ۱۶ سال حساب کن. 

بازم میگم استثنا همیشه هست ولی خیلی نادره. بعدم ازدواج چیزی نیس که بشه روزه شک دار گرفت توش.