والا رسمشون نبود یا خودشون رو زدن به اون راه الله و اعلم هر چند برام هیچ وقت عیدی درست حسابی بجز یه عید نوروز نیوردن عوضش مامانم سنگ تمام گذاشت برام طوری که دیگه خودشون روشون نبود
والا رسمشون نبود یا خودشون رو زدن به اون راه الله و اعلم هر چند برام هیچ وقت عیدی درست حسابی بجز یه ...
حتما خودشونو زدن به اون راه عب نداره عوضش شمام نبردین راااحت، خودتو بخاطر چنتا تیکه وسایل ناراحت نکن♥ 😒🤕
خدا مامانتو برات نگهداره عزیزم، مامانت چیکار کرد برات؟؟ 😍
وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
حتما خودشونو زدن به اون راه عب نداره عوضش شمام نبردین راااحت، خودتو بخاطر چنتا تیکه وسایل ناراحت نکن ...
اونا واسه شب یلدا یه کیک و یکم پفکلی و لبو و شلغم اوردن مامانم یه سفره پهن کرد از این طرف خونمون تا اون طرفم همچی برام اورد طوری که خجالت رو میدیدم تو صورتشون ،عید ماه رمضان برا من یه جعبه زولبیا اوردن و پول ،مامانم باز دو سال برام سفره اورد پهن کرد بهم طلا داد از برنج و روغن گرفته تا آجیل و تنقلات برام اورد حالا موندم ببینم واسه دخترشون هم ایطور که واسه من اوردن میبرن
👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........