2777
2789
عنوان

حس چشاییم...

124 بازدید | 14 پست

مگه تو ا میکرون حس چشایی میره؟ با امروز چهار روزه  امیکرون دارم دقیقا امروز هیجی از مزه ها نمیفهمم😭 بعضیا میگن ممکنه تا چن سال طول بکشه برگشتش یا کلا برنگرده باید چیکار کنم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حس میکنم یکم ضعیفتر شده چون بینیم کیپه

تو او میکرون نمیره شاید بخاطر التهاب سینوس هاتونه

برای من تو دلتا یکماه بویایی چشاییم رفت ، نوروبیون زدم امگا ۳خوردم کلی چیزای مختلف بو میکردم تا برگشت 

تو او میکرون نمیره شاید بخاطر التهاب سینوس هاتونه برای من تو دلتا یکماه بویایی چشاییم رفت ، نوروبیو ...

شما علائمت چی بود؟ من چون خفیفه میگم ا میکرونه راستش تست ندادم چون یکی یکی تو خانواده گرفتیم پشت هم 

شما علائمت چی بود؟ من چون خفیفه میگم ا میکرونه راستش تست ندادم چون یکی یکی تو خانواده گرفتیم پشت هم& ...

تو امیکرون سه روز آبریزش شدید از چشم و بینی گلو درد خفیف ، عطسه زیاد و خشکی گلو که باعث سرفه میشد ،  تب خفیف  هم داشتم ، تو دلتا بدن درد شدید تب شدید بی حالی چشم درد.  رفتن بویایی و چشایی  سرفه کم میکردم ولی عوارضش تا ۶ ماه موند

علائمت چی بود؟ خیلی بد بود یا خفیف بود؟ 

نه من خفیف گرفتم. فقط حس بویاییم از بین رفت. یک هفته هم تنگی نفس داشتم. با داروهایی که دکتر به شوهرم داده بود خوب شدم.

روزی سع چهار بار بخور میگزفتم و گوشت و برنج میخوردم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز