2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

120 بازدید | 9 پست

دخترم رو دارم از پوشک میگیرم،اما گاهی تا ۳ ساعت هم اصلا ج ی ش نمیکنه ،شبا هم خشکه،البته دستشویی  ج ی ش نمیکنه و بعد از سه ساعت و نیم خشک بودن یا هو کلی فرشو کثیف می کنه،نمی دونم یهوقت مشکل کم آبی نداشته باشه؟ یا اینکه نشون میده داره کنترل می کنه دستشویی شو؟کسی تجربه ای داره؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا داره کنترل میکنه خودشو

دختر منم همینطوری بود

من یکار کردم جواب داد 

مثلا یه دستمال یا ظرف کوچولو بذار رو روشویی بعد یدونه پاستیل یا یدونه اسمارتیز بذار داخلش به دخترت بگو ببین پیشی یا حالا هر حیوونی دوس داره برات چی اورده 

یجور بذار از بیرون ببینه ولی دستش بهش نرسه تا مجبور شه بیاد داخل دستشویی 

بعدشم عجله نکن قربون صدقه اش برو اروم اروم اماده اش کن بیاد جیش کنه

برای آرزوهایی ک خاکسترشُ باد برد …❤️‍🩹
احتمالا داره کنترل میکنه خودشو دختر منم همینطوری بود من یکار کردم جواب داد  مثلا یه دستمال ی ...

آخه دفعه قبلی که تلاش کردم تو سه ساعت که باز بود ۵بار تو خونه ج ی ش کرد که مجبور شدم دوباره ببندمش،ولی اینبار انگار آدم بزرگه راحت بدون پوشک می گرده و خیلز کم تونه رو خیس می کنه

من پسرم دو ساله نیست از پوشک چندماهی هست گرفتمش نمیگه اما نگه می‌دارد منم میبرمش هر چهل دقیقه ای دسشویی شب ها هم اصلا خیس نمیکنه اگه داشت تو رختخواب هی می‌چرخه سریع میبرمش یه کهنه موقت هم تو لباس زیرش گذاشتم برا یه وقتی خواستم نبود و با آرامش هی میگم بریم و بیاییم و باهم فلان کار را انجام بدیم خوب عمل کرده تا الان شما هم وقتشه قبل اینکه یک ساعت بشه ببرش

من پسرم دو ساله نیست از پوشک چندماهی هست گرفتمش نمیگه اما نگه می‌دارد منم میبرمش هر چهل دقیقه ای دسش ...

چطوری اینقد زود گرفتی؟ ب منم یاد میدی؟ دخترم ۲۰ ماهسه

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟