2821
2789
عنوان

تعبیر خواب

1694 بازدید | 17 پست

بچه ها من مادر شوهرم نزدیک ۱۰ ساله فوت شده امروز بعدازظهر خوابیدم خواب دیدم اومده خونمون بعد یک جاری دارم توخواب جروبحثش بود با شوهرش من رو یک متکا یا همون بالشت نشسته بودم که مادر شوهرم با روی خندان یک متکا دیگه بهم داد گفت بیا دخترم اینم بگیر معنیش میدونید چیه ممنون میشم جواب بدین 

خیلی خستم

عزیزم خیلی تعبیر خوبی داره به بلندی و موفقیت میرسی  یاشاید ازت راضیه بابت رفتارت با پسرش  دعای خیر میکنه برات

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد میخای بچه دار شی 😁

وای خدایاد اون افتادم یه زمان فکر میکردن بالش بذارن زیرشون تا ...خارج نشه و بارداربشن😁

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
عزیزم خیلی تعبیر خوبی داره به بلندی و موفقیت میرسی  یاشاید ازت راضیه بابت رفتارت با پسرش   ...

عزیزم سر از. خواب در میاری واقعا 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه

بالش به معنای خدمتکاری صالح هست ، اگر بالشت نو و تمیز بوده یعنی اینکه شوهرت همه جوره هواتو داره و واست همه کار می‌کنه اما اگر بالش کهنه و رنگ و رو رفته بود برعکس میشه

من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم و خدا باهم
بالش به معنای خدمتکاری صالح هست ، اگر بالشت نو و تمیز بوده یعنی اینکه شوهرت همه جوره هواتو داره و وا ...

از بالشتکی خودم بود رویشون قدیمیه ولی تمیز

خیلی خستم
مادرشوهرت پسر خوبی رو تحویلت داده ، هواشو داشته باش

البته این خواب به فرزند پسر هم تعبیر میکنن، چون گفتی یکی زیر پات بوده و یکی دیگه بهت داده ، میشه این تعبیر هم کرد که از شوهرت پسری خوب و مصالحه نصیبتون میشه

من و خدا تنها ، عشقمو نی نی کوچولوم و خدا باهم

چیز بهت داده خوبه اما فرد فوت شده بخنده خوب نیس

خودم کردم که لعنت بر خودم باد خداجونم قبول دارم تقصیر خودم هست و خودم خودمو بدبخت کردم اما خدایا اگه اندازه ذرات معلق تو هوا که قابل دیدن نیستن قبول داری اون هم در حقم بدی کرد ازش نگذر من حلالش نمیکنم