2777
2789
دقیقا  من نه تنها بازیگر کره ای بلکه تاحالا هیچوقت پروفایلمو  بازیگر ایرانی هم نذاشتم &nbs ...

ولی L به عنوان فرشته هم هنوز گربه بودن خودشو داشت!اون خنگ زدنا و خیره شدناش! کلا ی گربه درون داره بنظرم😺

بد و دیوانه نقش اول مردش با نقش اول زنه جنگل بازی کرده یه سریال که خیلی هم معروفه، من دوسش نداشتم زی ...

فکر کنم  که بهم گفتن پنیر در تله  اخرش به هم نمیرسن   ؟ 

گابلینم بازی کرده لی دونگ ووک    با گنگ یو   اونم دوست دارم   ولی خب بیشتر بخاطر گنگ یو 😂

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کنم  که بهم گفتن پنیر در تله  اخرش به هم نمیرسن   ؟  گابلینم بازی کرده ل ...

نه می‌رسن اتفاقاً

آرهه گوبلین که محشر بودددد، چون کاپل دومش خیلی پرطرفدار شد بعد یه سریالم براشون ساختن : نوازش قلبت، باحاله ")

‏‎⁷𝑳𝒊𝒇𝒆 𝑮𝒐𝒆𝒔 𝑶𝒏☾︎
ولی L به عنوان فرشته هم هنوز گربه بودن خودشو داشت!اون خنگ زدنا و خیره شدناش! کلا ی گربه درون داره بن ...

😂😂😂 اقا من رفتم دنسشو رو صحنه ببینم  چون فهمیدم این اصلا خواننده بوده   این خنگ  بازیا و خیره شدنا و اینا رو اصلا رو صحنه نداره   منگول بازیاش مال فیلماست 😂😂😂✌ ولی خیلی کیوته 

من اخرین ماموریت فرشته رو که دیدم همش حس میکردم ۵ سالشه 

نه می‌رسن اتفاقاً آرهه گوبلین که محشر بودددد، چون کاپل دومش خیلی پرطرفدار شد بعد یه سریالم براشون س ...

عه چه خوب  پس میبینمش 

اره تبلیغشو دیده بودم 

دمت گرم ✌

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز