2777
2789
قاضی شیطان

مرسی😍

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه فیلم بود دو تا مرده قاضی بودن اسم فیلم چی بود؟😐 در همین حد میدونم برومنسه

قاضی شیطانی 

ولی استارتر این فیلم خیلی قشنگه  اما   رمانتیک نیست اگه دنبال چیز رمانتیک هستی 

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
قاضی شیطانی  ولی استارتر این فیلم خیلی قشنگه  اما   رمانتیک نیست اگه دنبال چ ...

مرسی مرسی😌❤️

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
Splash Splash love Beauty inside True beauty Angel: last mission Forest Goblin Crowned clown&n ...

جنلگو خودتم دیدی ؟ من قسمت یکو دیدم ولی ادامه ندارم رفتم بد و دیوانه رو ببینم 

جنلگو خودتم دیدی ؟ من قسمت یکو دیدم ولی ادامه ندارم رفتم بد و دیوانه رو ببینم 

جنگلو خیلی دوست دارم

هنوز ندیدمش تو لیستمه این سریالم که تموم بشه میرم اونو ببینم ولی کلا حس می‌کنم از میکسا و قسمت یکش که دیدم باب سلیقه‌م باشه

‏‎⁷𝑳𝒊𝒇𝒆 𝑮𝒐𝒆𝒔 𝑶𝒏☾︎
طی یک حرکت هیجانی مثل تینیجر ها عکس لی دان رو گذاشتم پروفایلم 😂🤷🏻‍♀️😂😂

من وقتی این سریالو میدیدم

کل گالریمLبود کلا آدم کراش بزنی نیستم!ولی خداییش این بشر خیییییلی جذاب و کیوت و همه چی هست!

بهت حق میدم😔😂

جنگلو خیلی دوست دارم هنوز ندیدمش تو لیستمه این سریالم که تموم بشه میرم اونو ببینم ولی کلا حس می‌کنم ...

منم حس میکنم قشنگه  ولی اول بد و دیوانه رو میبینم بعد جنگل

از بازیگر مرد جنگل    فیلم  الان وقت نمایشه رو دیدم قشنگ بود 

ولی بازیگر زنشو  تازه  این فیلم اولی میشه که ازش میبینم 

من وقتی این سریالو میدیدم کل گالریمLبود کلا آدم کراش بزنی نیستم!ولی خداییش این بشر خیییییلی جذاب و ...

دقیقا  من نه تنها بازیگر کره ای بلکه تاحالا هیچوقت پروفایلمو  بازیگر ایرانی هم نذاشتم  ولی  خودشخصیت کیم دانو    خیلی دوست داشتم   از کیم میونگ سو   سریال خوش امدی رو هم دیدم  ولی نقش کیم دانو خیلی بهتر بازی کرده بود  گریم و مدل موها و لباسشم اونجا بهتر بود 

منم حس میکنم قشنگه  ولی اول بد و دیوانه رو میبینم بعد جنگل از بازیگر مرد جنگل    فیل ...

بد و دیوانه نقش اول مردش با نقش اول زنه جنگل بازی کرده یه سریال که خیلی هم معروفه، من دوسش نداشتم زیاد ولی دوست داشتی ببینش : روباه نه دم

نقش اول مرد جنگلم ازش سریال پنیر در تله هست خیلییییی قشنگه عاشقشم،اگه سریالای دانشگاهی و اینا دوست داری ببینش 

‏‎⁷𝑳𝒊𝒇𝒆 𝑮𝒐𝒆𝒔 𝑶𝒏☾︎
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز