2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از ۶۰ ۵۰ میلیون (اقامت در هاستل) میتونه شروع بشه تا چهارصد میلیون (سفر لوکس). ولی سفر به کشورای حوزه شینگن مستلزم اخذ ویزا و تمکن مالی و ارائه مدارک به سفارته

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید

دو راه داره یا از طریق موسسه های مسافرتی بروی یا از طریق دعوتنامه از خانواده و یا دوست که پس از اخذ ویزا بتوانی خودت بروی
توصیه میکنم اگر جسارت سفرهای سولو و یا پک کیپر داری را خودت بروی و در هاستل ها اتاق بگیری یا یه سایتی هم هست که می توانی در آن عضو شوی و وارد دنیای مسافران تمام جهان که رایگان به هم سرویس می دهند بشوی در آنصورت نیازی نیست که حتی پول هتل بدهی
من خودم رفتم پاریس و از اونجا یه موتورهوم اجاره کردم که تختخواب و حمام و آشپزخانه و گاز و یخچال داشت و چند کشور اروپایی را ازاین طریق گشتم

الان سخت شده ولی اگر بخوای شدنیه

از طریق سایت های پذیرش کارگر در ازای انجام کار برای میزبان و در عوض گرفتن جای خواب و خوراک می تونی با کمترین هزینه بری. عمده ی هزینه هات برای گرفتن ویزای شینگن و کارهای سفارت هست در اون مدل رفتن. سایت های زیادی هست.

اگر هم آشنای درجه یکی هست که دعوت نامه ارسال کنه شرایط ات خیلی ساده تر میشه.

اگر ساده بخوای بری و صرفه جویی کنی با خیلی کمتر از این ها هم میشه رفت.

پاریس هم فقط یه برج ایفل داره و یه لوور و یه پیاده روی توی شانزه لیزه. یه روز هم براش زیاده. حالا بگیر شعر عشقه دو روز. امیدوارم به آرزوت برسی.