2777
2789
مرسی عزیزم که جوابمو دادی برات صلوات میفرستم❤ میشه واسه دوستمم بگی اسمش فاطمس عشقش برمیگرده؟

به نظرم ایشون دختر آروم و خجالتی هست 

نه ماله ایشون هم برنمی گرده با این تفاوت که فرد مورد نظرش دیگه بهش فکر نمی کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم ایشون دختر آروم و خجالتی هست  نه ماله ایشون هم برنمی گرده با این تفاوت که فرد مورد نظر ...

تروخدا جواب منم بده دیگه🥺😂♥️

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
به نظرم ایشون دختر آروم و خجالتی هست  نه ماله ایشون هم برنمی گرده با این تفاوت که فرد مورد نظر ...

گلم جواب منو ندادی میشه بگید من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟کی گوشیمو تحویل میگیرم ؟؟؟

مشکلات خود را شکلات کنید 😉
فعلا که همه چیو اشتباه گفتی خانم دست راست خدا

باشه عزیزم حق با شماست 

ولی درمورد حرف اخرتون شما دارید اشتباه می کنید این یه چیزی یه که خدا خودش به بنده هاش داده 

به همه داده به این تفاوت که بعضی ازش استفاده نمی کنن من تا حدودی چشم سوم رو هم فعال کرد و از بچگی هم این ویژگی رو داشتم و می تونستم ویژگی و بعضی اتفاقات که برای آدم ها پیش میاد رو ببینم

لطفا ریپلی نکنید

گلم جواب منو ندادی میشه بگید من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟؟کی گوشیمو تحویل میگیرم ؟؟؟

شغل ایشون آزاده به احتمال زیاد حداکثر تا سه سال دیگه 

گوشیتون رو نمی دونم راستش

سوالتون رو میشه دوباره بپرسید گم کردم متاسفانه  ببخشید

خواهش میکنم عزیزم 

کاملا درست 

اون دختر که دوستش داشت ، ردش کرده درسته؟🙃

امکان اینکه تو محرم که منو میبینه از من خوشش بیاد هست؟

و اینکه لطف میکنید بگین متولد کدوم ماه هست ؟🙂

این بود

شرمنده اینم میتونید بگید از چه طور دخترایی خوشش میاد با چه رفتاری؟

خواهش میکنم عزیزم  کاملا درست  اون دختر که دوستش داشت ، ردش کرده درسته؟🙃 امکان ا ...

فکر نکم دیگه با ایشون باشه ولی هنوز دوسش داره 

احتمال که همیشه هست ولی به نظرم تا حد ممکن سعی می کنه به شما نگاه نکنه نمی دونم چرا 

از دختر های مستقل خوشش می یاد ، از اینکه دنیا پسرا نباشن 

فکر نکم دیگه با ایشون باشه ولی هنوز دوسش داره  احتمال که همیشه هست ولی به نظرم تا حد ممکن سعی ...

راهی هست به چشمش بیام؟

خیلی ممنونم که وقت میزاری به سوالام جواب میدی مهربونم 💋🙏🏻♥️♥️