2777
2789
اخه میترسم پسم بزنه...از فروردین تا الان باهم حرف نزدیم

خب پس بزنه مگه چی میشه 

اگه دوست داشت که بنظرم هنوزم داره دوباره باهم می مونید اگه هم پست زد تو هیچی رو از دست ندادی و دیگه بخاطر هیچ چیزی پشیمون نمی شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پس بزنه مگه چی میشه  اگه دوست داشت که بنظرم هنوزم داره دوباره باهم می مونید اگه هم پست زد ت ...

مرسی عزیزم که جوابمو دادی برات صلوات میفرستم❤

میشه واسه دوستمم بگی اسمش فاطمس عشقش برمیگرده؟

نه بهت خیانت نمی کنه  احتمالا از روی عصبانیت بوده  دوست داره ولی تو این رابطه هر دوتاتون ...

گلم میشه بگید من چند سال دیگه ازدواج میکنم؟؟؟شغلش چیه؟و گوشیمو کی تحویل میگیرم؟؟؟

مشکلات خود را شکلات کنید 😉
حس خواصی به شما نداره ، زیاد به چشمش نمی یابید  به نظرم یه دختر دیگه رو دوست داره  اون د ...

کاملا درست 

اون دختر ردش کرده درسته؟🙃

امکان اینکه تو محرم که منو میبینه از من خوشش بیاد هست؟

و اینکه لطف میکنید بگین متولد کدوم ماه هست ؟🙂

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اتفاقا ۲۲سالمه و امسال پرستاری قبولم ،😂😛😛😛

باشه شما اینجوری بگو ولی من از حس خودم مطمئنم به چند نفر دیگه هم که مال همه درست بود ، الان هم تو این تاپیک هستن حتی ویژگی های ظاهری شون رو هم درست گفتم می تونی بپرسی گلم

باشه شما اینجوری بگو ولی من از حس خودم مطمئنم به چند نفر دیگه هم که مال همه درست بود ، الان هم تو ای ...

تو خود خدایی احتمالا 

جم کن بابا بندو بساطتتو 

من درس خوندم رتبه م زیر ۶هزار میشه 

احمق خرافاتی