2777
2789

سلام.

راستش یه دخترم که هیچگونه اختیاری تو زندگیم ندارم هر کی میاد یه تصمیمی برام میگیره. میخوام موهامو کوتاه کنم باید باهام کلی دعوا کنن یعنی میخوام بگم اختیار موهای خودمم ندارم نمیتونم لباسایی که دوس دارمو بپوشم ن چیزی که دوست دارمو بگم. بخدا خسته شدم . تازه داشتم میگفتمدمیخوام موهامو کوتاه کنم میگن نه مگه تو دست خودتت میگم اخه موهای خودم نباید حق موهای خودمو داشته باشم میگن نه . اعتصاب غذا هم که کنم هیچی توش نیست. بخدا خسته شدم. نمیدونم دیگه باید چیکار کنم.

لطفا بگین چیکار کنم که به تصمیماتم احترام بذارن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرف بزن باهاشون قانع کنشون

فک میکنی با حرف زدن حل میشه. اینقد اعتصاب غذا کردم که حتی تو کلاس که میرم همه متوجه ضعیف و رنگ پریده شدنم میشن. بعدشم زندگی مث فیلما نیست که اگه توضیح بدم قبول کنن. یعنی دیگه واقعنی تحمل ندارم

خب شاید خواسته های غیر منطقی داری مگه میشه کل فامیل باهات مخالف باشن 

خواسته هام اصلن غیر منطقی نیستن تازه گفتم اجازه ندارم موهامم کوتاه کنن. مشکل اینجاست که کل فامیل ادعای مالکیت اپدارن

فک میکنی با حرف زدن حل میشه. اینقد اعتصاب غذا کردم که حتی تو کلاس که میرم همه متوجه ضعیف و رنگ پریده ...

ن با غذا نخوردن و اینا خودتو داری اذیت میکنی هیچیم عوض نمیشه 

یه سوال خوب چرا فک نکنی انتخابشون شاید برات خوبه 

خب خودتون باید محکم بگید نه،خودتون باید تصمیم بگیرید،البته بسته به شرایط سنیتون هم هستش

سنم به سن قانونی رسیده و اینکه محکم بگم نه مث چی باهام رفتار میکنن

ن با غذا نخوردن و اینا خودتو داری اذیت میکنی هیچیم عوض نمیشه  یه سوال خوب چرا فک نکنی انتخا ...

درسته خانواده اون چیزی که بهتره میخوان ولی فک نمیکنی دیگه زیاده رویه . مامانم که سر هر چیزی هرچی دلش میخواد بم میگه

خب خواسته هاتون چیه،؟؟مامان بابات مگه نیستن؟؟

تو فک کن رو هر چی با حرفاشون تو دهنم میزنن. من یه دو سه چهار ترم دیگه دیپلم زبان میگیرم زبانم فوله بابا مامانم رفتم تو شهر که کارای ازمایششو انجام بدم سه تا دختر پشت سرم راه میرفتن بعد به انگلیسی چنتا فحش ناجور بهم دادن منم هیچی نگفتم برگشتم خونه اعصابم خورد بود به خواهر و مامانم و برادرم گفتم . داداشم که اصن گوش نداده چی میگم گفت حتما لباست درست نبوده درحال که دختر بود که بهم فحش زشت داده بود . مامانم برمیگرده بم میگه تو خودت همیشه سرت تو گوشیه فاسدی. درحالی که من تیپمم از عادی عادی تره حتی یذره هم ارایس نمیکنم. جلو رو همه سرزنشم مبکنن دایما لینو و انو تو سرم میکوبن. میگم این مانتو خوشگله میگن نا این چیه. اینطوریه که زن همسایمونم واسه من تصمیم میگیره

2790
2778
2791
2779
2792