تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
الکل دار بوده؟؟؟؟امکان نداره آبجو خورد نکنه سنگو من برادر شوهرم سنگاش یه جوری بود که گفتن باید عمل بشه تا در بیارن سنگارو.با آبجو خورد و خاکشیر شد سنگاش
گفته بودی که چرا محو تماشای منی **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
من مامانم کلیش سنگ سازه دوبار جراحی کرده هی دوباره کلیش سنگ ساخته بعد رفتیم پیش ی خانم دکتر وحیدی به مامانم سنگکل داد مامانم اونو چند تا قطره میریزه تو آب میخوره بعد پا میشه یکم جنب و جوش میکنه سنگش میوفته البته اینم بگما دکتر وحیدی گفتن بستگی به اندازه سنگ داره مال مامان من سنگاش خ ریز بودن ولی همونا پدرشو در آورده بودن سنگ کلیه خ بده بنظرم توام اول ی مشاوره بگیر بعد سنگکل بخور یا هر روش دیگه ای رو که میخوای امتحان کن من شماره دکتر مامانمو میذارم اگر خواستی از ایشون مشاوره بگیر 44050881