2777
2789
عه خب منم از استان کرمانم لعنتی قیمتا افتضاح اصلا انصاف ندارن

قیمتها بالا ولی من هیچ گوشتی رو مثل گوشت گوسفندای استان خودمون قبول ندارم اینجا اکه خوشکسالی هم هست اما زیره و گیاهای خوش عطر زیادی داره که گوشت و لبنیات رو خوشمزه میکنه

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
الان گوسفند کیلویی چند میدن  بهار مقدم میگه ما خریدیم ۵۷

۸۵ بیست روز پیش خریدم الان نمیدونم

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

الان واسه قربون بردن بالا ۹۵ تا ۱۱۰ هم میدن آره مزه گوشت فرق داره ولی خب انصاف هم ندارن

پس خوب شد چند روز پیش خریدیم

بنظرت بعده قربون ارزونتر میشه یانه

حتما ارزون میشه همیشه موقع قربون گوسفند گرونتر میشه

انشاالله چون ما نخریدیم گفتیم بعدش بیاد پایین‌تر  ممنون وقت گذاشتی

انشاالله که میاد پایین .قربونت

۳وخورده ی شد ،خیلی بصرفه تره ما اصلا گوشت قصابی نمی‌گیریم ،  ممنون

اره خوبه هرچی باشه از قصابی ارزون تر درمیاد 

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
وقتی بارون برفی نیاد خشکسالی هست مجبورن غذای دام خودشون علوفه بخرن خرج بدن ولی شماها کوه و دشت پر آب ...

آره درسته 

گردو اونجا قیمته؟

وعشق میورزیم به سرزمینی که نه نفس دارد نه جای راحتیست ولی وطن است