2777
2789

ماهم قراره شریکی بخریم،با ی برادرشوهر و مادرشوهرم همه باهم قهرن اصلا معلوم نیس کجا ببرن،حالا ی برادرشوهرم شریک نشده صددرصد میخواد چتربشه ازسهم هممون برداره

ماهم این هفته برون رفت و به چشمم سالی است       حال هجران تو چه دانی که چه مشکل حالی است
ماهم قراره شریکی بخریم،با ی برادرشوهر و مادرشوهرم همه باهم قهرن اصلا معلوم نیس کجا ببرن،حالا ی برادر ...

😁عین برادرشوهر من هیچ وقت نمیخره نه گوشت نه گوسفندهرسال رایگان میخوره خجالتم نمیکشه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ماهم قراره شریکی بخریم،با ی برادرشوهر و مادرشوهرم همه باهم قهرن اصلا معلوم نیس کجا ببرن،حالا ی برادر ...

عه گوسفند شریکی درسته؟؟

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

معلوم نیست ✋😐

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
چه مادرشوهرمهربونی داری حسودیم شد

اره خانوم خوبیه 

ولی این اولین عید قربانه که میریم اونجا قربونت 

هر انسانی در حال نبرد با دشواری های زندگی خودشه،باهم مهربان باشیم‌ و اگر نمی‌توانیم حداقل زخم نزنیم.

هیچی امسال تصمیم گرفتیم گوشت نخریمممم .جایی هم نمیریم خونه ایمم .ی غذای خوشمزه میپزیم سه نفری تو خونه خوش میگذرونیم 😂

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
۵۷ تومن 

کلا چند کیلو شد 

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست