2777
2789
عنوان

جهاز

140 بازدید | 13 پست

لام بچه ها من یک سال پیش ازدواج کردم‌چونخونمونگاز رومیزی داشت گاز نخریدم‌الان‌داریم یه‌جا دیگه اجاره میکنیم شوهرم میگه چون برای جهیزیت‌گاز نخریدی الان تو باید بخری البته من هم سرکار میرم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه خودت پول داری یا شریکی بخرید یا بخر خودت ،خونه تنها شوهرت نیس که

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

درسته جز جهاز هست ولی اینکه مرد علنی تو روی ادم بگه پررویی شما هم چون خونه از خودت نداری یه گاز معمولی بخر چون خونه بعدی ممکنه گاز رومیزی داشته باشه گاز گرون نندازی گوشه انباری

خب بخر عزیزم

هم نو میتونی بخری و هم دست دو

اگه شاغلی گاز زیاد گرون نیست

بخاطر یه گاز زندگی رو به کام هم تلخ نکنید

🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯 باید بتونم به این اهدافم برسم  ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواسته‌هاشون پیدا می‌کنن

من خودم بعضی از اقلام جهیزیه م رو بعد از جابه جایی خونه خریدم. من هم شاغل هستم اما همسرم حرفی نزد.توی اون مقطع اول زندگیمون بود و همسرم هم داشت روی کارش سرمایه گذاری می کرد واقعا دستش خالی بود. اگر اینطوری می گفت واقعا زورم می برد. شرعا هم تامین وسایل خونه برعهده مرد هست

اگه خودت پول داری یا شریکی بخرید یا بخر خودت ،خونه تنها شوهرت نیس که

آخه برای پول ویش خونه ای که میخوایم اجاره کنیم منم دارم پول میزارم مگه من میگم وظیفه مرده که اون اینو میگه

خب بخر عزیزم هم نو میتونی بخری و هم دست دو اگه شاغلی گاز زیاد گرون نیست بخاطر یه گاز زندگی رو به ...

آخه برای پول ویش خونه ای که میخوایم اجاره کنیم منم دارم پول میزارم مگه من میگم وظیفه مرده که اون اینو میگه