2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم😔😔

89 بازدید | 15 پست

شوهرم خیلی از خانوادش میترسه خودش میگه احترام ولی احترام نیس ترسه 

دیشب من مهمون داشتم از یه شهر دیگه و‌چندتا مهمون غریبه شام کباب بود شوهرم موقع کباب کردن رفت دم مغازه و بیاد بعد یهو آخرای کباب درست کردن مامان و باباش و خواهرش اومدن نشستن سر سفره 

واااای من خیلی خجالت کشیدم آخه غذا کم بود اونا ک اومدن

مطمئنم خودش زنگ زده گفته بیاین چون اونا بدون هیچ تعارفی نشستن سر سفره. یعنی فکر اینو نمیکنه که یهو آبروی آدم میره؟ مطمئنم ترسیده یهو بیان ببینن کبابه ناراحت شن 

وای دیشب تا حالا هی بهش فکر میکنم میمیرم از خجالت نمیخواسم اینجوری شه اگه اونا نبودن خوب بود غذا😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بشین باهاش رودررو صحبت کن ببین چی میگه اگه گفت نه من نکردم باز مهمونی بگیر ببین این رفتار تکرار میشه ...

میگه نکردم دیشب دعوامون شد ولی مامانش خودش با داداشش داشت حرف میزد گف داشتن غذا درست میکردن زنگ زد گف شماهم بیاین 

هیچ وقت روهوا نمیومدن واسه همین میگم خودش گفته

خوب شما مهمونی بگیر اگه باز اومدن بگو اگه خودت زنگ میزنی که کارت اشتباه اگه هم اونا سرزده میان بازم اشتباه پس به خانواده ات تذکر بده یا من میگم

خوب شما مهمونی بگیر اگه باز اومدن بگو اگه خودت زنگ میزنی که کارت اشتباه اگه هم اونا سرزده میان بازم ...

اونو که به وقتش خودم به حسابشون میرسم که دفعه اول و آخرشون باشه سرسفره میان