2777
2789
عنوان

کیا مثل منن ؟؟🥺🥲🥲

127 بازدید | 15 پست

من همیشه خداروشکر میکنم ‌. هیچوقت ناشکری نمیکنم همه چی دارم . ولی یه چیزی خیلی آزارم میده . یه برادر دارم از وقتی بدنیا اومد ۱۳ سال پیش خیلی اذیتمون کرد. از اولش همش گریه میکرد ماهم نمیدونستیم چشه . از لحاظ بدنی خوبه منتهی عاقل نیست دیوونس . واقعا و اصلا عادی نیست . مامانمو خیلی اذیت میکنه هممونو . واقعا نمیشه هیچکاریش کرد ! بخاطر اینه که من الان خونه آروم ندارم . چون همیشه دعوا میکنه و دست خودشم نیست . خلاصه این یعنی اینکه من هیچ جایی رو ندارم . یا بالاخره باید پولامو جمع کنم برم یه خونه تکی اجاره کنم ، یا هم برم سر زندگی خودم . باورتون میشه رفتاراش واسم عادی شده ؟ یعنی منم دیونه شدم ؟؟؟؟🥺🥺🥺🥲🥲💔💔💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببریدش دکتر خوب طفلک دست خودش نیست ک مشکل عصبی داره مگ قرار تو خونواده مشکلی پیش بیاد زود جا بزنی بری کجااا بری خودتو بزار جای داداشت اگ تو اون مشکلو داستی دوس داشتی کنارت باشن حمایتت کنن یا بزارن برن از دستت این حرفاااا چیه

ببریدش دکتر خوب طفلک دست خودش نیست ک مشکل عصبی داره مگ قرار تو خونواده مشکلی پیش بیاد زود جا بزنی بر ...

منم ناراحتم ‌. هرجا میریم تفریحم کنیم آبرومونو میبره با جر و بحثاش . به موبایل اعتیاد داره . تو خونه ام که آرامش نداریم. بعدا منم ازدواج کنم وجهه منم خراب میکنه شاید اصلا بخاطر همینه کسی سمت خونوادمون نمیاد😞😞😞