2777
2789
عنوان

درد شدید پهلو

229 بازدید | 17 پست

خانما من ۱۳ هفتمه از صبح که بیدار شدم پهلو هام شدیدا درد میکنن و زیر شکمم تیر میکنه از ترس نشستم گریه میکنم تروخدا بیایید کمک چیکار کنم نکنه بلایی سر بچه هام بیاد

شاید عفونت ادراری داری

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید عفونت ادراری داری

نه عفونت ندارم از صبح اروم اروم یهو شدیدا درد گرفت تیر کشید بعد از یه مدتم زیر شکمم تیر میکشید که جیغ میزنم تو خونه تنهام شوهرم خونه نیست کسی هم الان نیست بهش بگم بیاد پیشم

نه عفونت ندارم از صبح اروم اروم یهو شدیدا درد گرفت تیر کشید بعد از یه مدتم زیر شکمم تیر میکشید که جی ...

پس شاید سنگه.... برو دکتر خب زنک بزن بیاد شوهرت نمیشه که بشینی جیغ بزنی. 

ترجیع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم😐🤪مگرنه قد یه ترجیح سواد دارم دوست عزیز...لعنت به هرچی گزارش زنه الکیه...کاربر sasajon هستم کاربریم بخاطر مرغ پرید😂
پس شاید سنگه.... برو دکتر خب زنک بزن بیاد شوهرت نمیشه که بشینی جیغ بزنی. 

شوهرم عمل داره تو اتاق عمله الان نمیتونم بهش زنگ بزنم به بیمارستان خبر دادم گفتن بهش خبر میدیم

سابقه سقط داشتم بعد از چند یال باردار شدم میترسم سقط بشه خدایی نکرده

واییی خیلی میترسم دوقلو باردارم چیزیشون نمیشه؟

ن عزیزم استرس ب خودت نده خدا نکنه چیزی بشه خو دوتاهستن دارن بزرگ میشن خیلی از این دردارو تجربه میکنی و نباید نگران باشی فقط خیلی مواظب باش خم نشو تا سه ماهه اول رابطه نداشته باش هیچی بلند نکن استراحت کن خودتو حسابی تقویت کن

شوهرم عمل داره تو اتاق عمله الان نمیتونم بهش زنگ بزنم به بیمارستان خبر دادم گفتن بهش خبر میدیم سابق ...

بخدا چیزی واسه ترس وجود نداره ترس خودش عامل اصلی سقطه استراحت کن فقط رو ترشحاتت حساس باش

ن عزیزم استرس ب خودت نده خدا نکنه چیزی بشه خو دوتاهستن دارن بزرگ میشن خیلی از این دردارو تجربه میکنی ...

واییی حرفات ارومم کرد دستت درد نکنه خیلی ترسیدم از صبح یه سر دارم گریه میکنم از ترس با هر دردم جیغ میزنم