2777
2789
عنوان

کار

48 بازدید | 8 پست

برای یه دختر ۱۵ .۱۶ ساله چه کاری مناسبه واسه بیرون؟شما تو این سن کار میکردین؟

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دختر ۱۵ ۱۶ ساله باید کیف کنه حال کنه  کار برا چیشه

درسته 

منم دوستام هیچکدوم کار نمیکنن اما دختر داییم میخاد بره ی جا کار کنه احساس بی ارزشی کردم

رفتنی باید بره ،تو نکن گریه براش:)                                          گاهی عذر خواهی کافی نیست🙂جبران لازم است😉

فکر کنم فروشندگی مناسب باشه. به نظر من که فکر خیلی خوبیه و کلی تجربه های بارزش به دست میاری که بعد ها در زندگی کمک حالت میشه. من اون سن کار نکردم. ولی اگه میشد به عقب برگردم حتما این کار را می کردم.

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
فکر کنم فروشندگی مناسب باشه. به نظر من که فکر خیلی خوبیه و کلی تجربه های بارزش به دست میاری که بعد ه ...

اصلا فکر خوبی نیست اصلا باید لذت ببره از زندگیش .  چ تجربه ایی   تجربه برا ۱۸ ب بعد وقت هست براش

💌
اصلا فکر خوبی نیست اصلا باید لذت ببره از زندگیش .  چ تجربه ایی   تجربه برا ۱۸ ب بعد وقت هس ...

ایشون که قرار نیست ۱۲ ساعت در روز کار کنه و تموم مدت...احتمالا برای دو سه ماه تابستون منظورشون هست. می تونند یک کار نیمه وقت یا دو سه روز در هفته بگیرن

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم