2777
2789
گناه هست و ممکنه روح نخواد اذیت بشه و شاید سر اشتباه روح شیطانی شمارو درگیر کنه

روح شیطانی وجود داره یا منظورتون جن ایناس

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
چرا شما به همه چی میگید خرافات 

خب چی بگم؟ 

وقتی هیچ حقیقتی نداره 

وقتی هیچ دلیل علمی ای نداره 

وقتی واضحه که مزخرفه 

نگم خرافات؟ 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روح شیطانی وجود داره یا منظورتون جن ایناس

جن هم میاد ممکنه اون لحظها کی گیرت بیوفته

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
خب چی بگم؟  وقتی هیچ حقیقتی نداره  وقتی هیچ دلیل علمی ای نداره  وقتی واضحه که مزخر ...

برای من ثابت شده راسته 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
جن هم میاد ممکنه اون لحظها کی گیرت بیوفته

من فکر میکنم روح نمیتونه اذیت کنه اون ک نیاد باعث اذیت جن ایناس روح شاید هیچ وقت احضار نشه

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
برای من ثابت شده راسته 

تجربیات شخصی شما فقط برای خود شماست عزیز دل

اگر میتونین با « علم » اثبات کنید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
من فکر میکنم روح نمیتونه اذیت کنه اون ک نیاد باعث اذیت جن ایناس روح شاید هیچ وقت احضار نشه

ما روح  ادمی ک قبلا مرده شخص درجه یک صدا میکردیم ولی نمیومد بجاش  ممکنه همزمان چهارتاجن گیرت بیوفته 

تجربیات شخصی شما فقط برای خود شماست عزیز دل اگر میتونین با « علم » اثبات کنید

حتی فلیمشو ساختن وجودداره ولی اخرش خود طرف اذیت میشه ،

ببینین شیطان که اربابه مثلا یه روح پلید یا جن کافر که اوناهم برده شیطان هستن انواع و اقسام داره

واقعا یعنی ادمایی ک تو این دنیا ادمای بدی بودن احضار بش حتی روحشون تو همون دنیا هم شرور

ما روح  ادمی ک قبلا مرده شخص درجه یک صدا میکردیم ولی نمیومد بجاش  ممکنه همزمان چهارتاجن گی ...

همین دیگه احتمال جن اومدن خیلی بیشتر از روح 

حتی فلیمشو ساختن وجودداره ولی اخرش خود طرف اذیت میشه ،

فیلمی که صدا و سیما بخواد بسازه همینه دیگه

نیست که خیلی خرافاتی جماعت کمه توی ایران، میان با فیلم خرافات رو ترویج هم میدن 

واقعا یعنی ادمایی ک تو این دنیا ادمای بدی بودن احضار بش حتی روحشون تو همون دنیا هم شرور

نه روح انسان ها نه

روح انسان فکر نکنم بشه اونم اگر بشه توسط یه انسان خیلی باتقوا

فکر نکنم خدا اجازه اینکارو بده

کسیم نا آگاه وارد اینکار بشه دروازه هارو باز میکنه به خیاله اومدن روح فرد مورد نظر اما بعدا میفهمه چیشده و گرفتار چه موجودات پلیدی شده چون به نوعی خودش اجازه ورود رو صادر کرده

نه روح انسان ها نه روح انسان فکر نکنم بشه اونم اگر بشه توسط یه انسان خیلی باتقوا فکر نکنم خدا اجاز ...

دقیقا چون ب نظر منم روح هیچ وقت احضار نمیشه هر چقد صاحب روح تو این دنیا بد شرور باشه اون دنیا اجازه ندارن اسیر اعمال خودشونن و تنها موجوداتی ک این دنیا هستن و باعث ازار هستن میان