2777
2789
عنوان

درس یا ازدواج

609 بازدید | 21 پست

دوستان خواهشا کمکم کنید بین این دو موندم

ازدواج با کسی که دوستش دارم و بهم علاقه داریم ایشون شغلشون ازاده و اینکه قراره کنار مادرشون زندگی کنیم

یا درس خوندن خونه پدر؟ پدرم واقعا میگه درستو بخون ادامه بده یکی مثل خودت پیدا کن 

بنده ۱۷ سالمه

درس چقدر نگران کنندس دختران سرزمینم در نوجوونی به فکر ازدواج هستن

درسته درس 

اما به اون اقایی که علاقه دارم اجازه نمیدن درس بخونم 

چون در اینده مشکلاتی پیش میاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۸ سالمه ازدواج انتخاب میکنم 😍😍😍

وی در انتطار کراش به سر میبرد تا ببینیم خدا چی میخاد😂 اگه دلت مهربونه واسه آرامشم یه صلواتی دعایی حرفی چیزی به خدا بزن 💕😘خیلی دوستون دارم دوستان خوب نی نی سایتی 🙏
توروخدا عاقل باش  جو عشق و عاشقی نگیرت  هیچوقت واسه ازدواج دیر نیست ...شرایطشم که خوب نی ...

وای مشکل اینه کاشکی اون روزی که پیام داد و درخواست دوستی داد بلاکش میکردم تا الان انقدر بین این انتخابی که سخت هست نمونم 

الان نمیدونم چطور بهش بگم تموم کنیم که مشکلی دیگه پیش نیاد و اون اقا با ابروی بنده بازی نکنن

من ۱۸ سالمه ازدواج انتخاب میکنم 😍😍😍

چرا؟

و منی که اگه خونه بمونم حالم بد میشه دوست دارم مستقل باشم از هر نظر 

و این اقا دوست ندارن که من درس بخونم 

درسته هر شغلی یه معایبی هم داره اما من حاضرم با این مشکلات باهاش زندگی کنم اون نمیخاد

وای مشکل اینه کاشکی اون روزی که پیام داد و درخواست دوستی داد بلاکش میکردم تا الان انقدر بین این انتخ ...

مگه شهر هرته که ابروریزی کنه ...نترس ..مزاحم شد میری،شکایت میکنی میشینه سرجاش فقط خودتو بابت این ازدواج بیچاره نکن

مگه شهر هرته که ابروریزی کنه ...نترس ..مزاحم شد میری،شکایت میکنی میشینه سرجاش فقط خودتو بابت این ازد ...

عزیزم ۳ ماهه که باهم دوستیم 

روستا هم زندگی میکنیم منظور من اینه منو بین ادمای روستامون خراب جلوه بده 

عزیزم ۳ ماهه که باهم دوستیم  روستا هم زندگی میکنیم منظور من اینه منو بین ادمای روستامون خراب ج ...

باید پای انتخاب اشتباهتون وایستید  دیگه ..نمیشه هم کار اشتباه کرد هم تاوان نداد ...اشتباهتون دوستی در یک محیط کوچیک بوده ..الانم هی سر بگردونش ..تا خودش نخوادت ..بگو خانوادم مخالفن ..یا باید فلان کارو کنی ...خونه مستقل میخوام ..پدرم گفته حتما باید بشه ۲۰ سالت ...الکی دور بگردونش و نقش بازی کن تا بره

امسال سال اخرمه پدرم کلی برام خرج کردن تا درسم رو ادامه بدم این حیف نیست نتونی به جایی برسی؟

حیف که هست منم هم سن خودتم 

دوستانه بهت میگم اگه قصدت فقط ازدواج و شوهرداری هست خب دیپلم هم کافیه با اینکه نمیتونی بچه هاتو از لحاظ درسی کمک کنی هم کار ندارم 

اما اگه میخوای شاغل باشی و مستقل و دستت توی جیب شوهر نباشه همش درس رو انتخاب کن. 

خانومایی که کار می کنن به نظر من موفق تر هستند 

🛫I can get anything l want🛫