sjbehh مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 458 عنوان پودر جینسینگ ...... 88 بازدید | 4 پست ایاپودرجینسینگ باعث چاقی میشه؟کسایی که استفاده کردن بیان تجربه شون بگن؟؟دریک ماه چقدر افزایش وزن داشتن؟ خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕 1401/04/18 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگلی_delroba عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 777 عزیزم من استفاده نکردم ولی یکی از دوستان ک شدیدااااااااا لاغر بود به گفته ی خودش قرص یا پورد جنسینگ نمیدونم کدومش دقیقا گفت خورده و خیلی اندامش تو پر شده عاقل آن است که اندیشه کند پایان را ...👀🤍🌼
sjbehh مدیر استارتر عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 458 عزیزم من استفاده نکردم ولی یکی از دوستان ک شدیدااااااااا لاغر بود به گفته ی خودش قرص یا پورد ... نمیدونی چه مدت استفاده کرد؟وقتی که قطع کرد وزنش برنگشت؟ خداراچه دیدی شاید همه چی درست شد💕
سوگلی_delroba عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 777 نمیدونی چه مدت استفاده کرد؟وقتی که قطع کرد وزنش برنگشت؟ باید بپرسم عاقل آن است که اندیشه کند پایان را ...👀🤍🌼
بانوووهن عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 5361 منم شنیدم چاق میکنه ،دارم چنروزه پودرشومیخورمشما خوردی؟ تاثیر داشت؟ دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍