2777
2789

فکرکنم یه هفته شاید بیشتر

نمد دقیق دلتا بود ا میکرون بود کدوم نوعش بود ولی افتضاح بود

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

من یه خلط خونی از گلوم درومد دیگه گلوم در  نکرفت ۲ یا ۳ روز 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ا میکرون که بعد ۵ روز خوب میشه

نه پس برا ما اون نبود 

یه هفته کامل رو تخت بودیم 

یه هفته م میوندیم که خدایی نکرده به کسی منتقل نشه

تو اوجش گرفته بودیم ما 

نه پس برا ما اون نبود  یه هفته کامل رو تخت بودیم  یه هفته م میوندیم که خدایی نکرده به کس ...

علائمت چی بود؟ چهار روزه گرفتم روز اول فقط گلوم یه جوری بود روز دوم خارش و سرفه و تب و سر درد و کمر درد داشتم از روز سومم که دیروز بود تبم قط شد ولی گلو دردم شروع شد😓

علائمت چی بود؟ چهار روزه گرفتم روز اول فقط گلوم یه جوری بود روز دوم خارش و سرفه و تب و سر درد و کمر ...

تو که خوبی والا 

من همون روزای اول شدیدا تب کردم سرفه گلو درد بدن درد شدید اصلا یه وضعی

کوفتگی شدیدی داشت بدنم انگار

بخورکن

ا میکرونت کلا بعد چند روز خوب شد؟ از ۵ روز بیشتر شد؟ 

فکر کنم سر ۷ رو عالی بودم ولی توصیه میکنم تحرک نداشته باش زیاد حرف نزن و اینکه ماسک به هیچ عنوان نزن یعنی اگه کارت ضروری نیست از خونه بیرون نرو

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

2790
2778
2791
2779
2792