یکی زد با سوزن استریل خودم تخلیه کردم خوب شد الان یکی دیگع زده توش هم میدونم عفونت هست اما اصلا جوری نیست که خودش بیاذ بیرون ولش کنم ۵ ماهم میمونه ظاهرا هم میلیا نیست چیکار کنم راستش میترسم دیگع با سوزن در بیارم شنیدم خیلی خطرناکه راهی ندارین بچع ها که این بیاد بیرون؟
یه مدت از لوسیون شستشوی صورت استفاده کنید شاید دوستتون خیلی چرب شده
یا شاید هورموناتون بهم ریخته چون جوش اطراف چون مربوط به هورمون هاست و احتمالا اوضاع بهم ریخته
حالا نظرات دیگران رو هم بپرسید در نهایت حتما به دکتر جهت آزمایش مراجعه کنید
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن
یه مدت از لوسیون شستشوی صورت استفاده کنید شاید دوستتون خیلی چرب شده یا شاید هورموناتون بهم ری ...
اصلا جوش نمیزدم اصلا الان ۳ ماه هست تک و توک و چرکی میزنم پوستم خشک احتمال قوی هورمونم داغون شده چون یهو دیر پریود میشم یا بشممم یا خیلی زیاده یا خیلی کم شدید هم سندروم pms شدید تر شده از قبل گر گرفتگس شدید دل درد شدید ناراحتی روحی شدید خیلی چیزا احتمالا از هورمونم هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.