2821
2789
عنوان

خیانت ببینم ...

128 بازدید | 7 پست

اول که شوهرکردم بد بود یعنی میزد منم هیوی نمیگفتم اخه ناپدری دارم مادرمم خیلی باهام بد بود و کلا تا ازدواج کردم اونم سنتی باهام قطع رابطه کردن ...شوهرم الان خوبه نمیزنه. ولی میگم اگه خیانت مرد یا باز زد یا اصلا بیرونم کرد کجا پناه ببرم هیچکسی ندارم تک وتنهام 😔این فکر همیشه منو ازار میده 

من بدون دلیل کتک میخورم و بدون سر و صدا دوباره زندکیمو میکردم ...یه شب شوهرم از خواب بیدار شد گفت یه اقایی بهم گفت مواظب من باشه .حامیم باشه .نمیدونم کی بود از اون شب شوهرم عوض شد و همه جوره پشتم بوده 

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالا مگه نمیگی درست شده دیگه این افکار مخرب چیه

نمیدونم چون تاپیک های اینجا رو میخونم میترسم

عضو گروه نارنجی 🍁🍁🍁 وزن شروع91 🍂 وزن فعلی87.75🍂وزن هدف۷۰ 

عزیزم من یه دوستی دارم یه بار بهش گفت اگر ازدواج کردم بهم خیانت شد چیکار کنم؟!؟!؟(این قضیه خیانت همون موقع برای دوست مشترکمون پیش اومده بود و منم خیلی حساس بودم رو این قضیه)دوستم گفت وقتی این قضیه یا هر چیز دیگه ای پیش اومد همون موقع یه خاکی می‌ریزی سرت از الان داری برای چیزی که پیش نیومده عزا میگیری.این حرف دوستم که خیلی دوستانه و ساده بود آویزه گوشم شد باور کن به هر چیز منفی ای که پیش نیومده فکر میکنم بلافاصله این جمله میاد تو ذهنم و کل قضیه رو می‌سپرم به خدا.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792