2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

98 بازدید | 16 پست

من ۱۵ سالمه از دیروز لک داشتم پریچدیم یه چند روزیه تموم شده دیروز هم گلاب به روتون ادرارک تیره بود و شن داشت

چند روزی بود هم پاهام رو حتی نمیتونستم صاف دراز کنم از درد به زور بلند میشدم و مینشستم امروز با درد شدید کلیه بیدار شدم یعنی میخواستم جیغ بزنم

دلیلش چیه همشون باهم؟!!!۱۵ سالمه

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اینا رو باید به یه پزشک متخصص کلیه و مجاری ادرای یا دکتر زنان بگی بنظرم.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

خدا شفا بده انشاء الله

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

داری سنگ کلیه دفع میکنی  ۳لیتر آب بخور هرروز و تند تند پیاده روی کن تا دفع بشه  پدر مادر ...

چرا اینطوری حرف میزنی ادما بی محبت نیستن متاسفانه نفهم شدن قبل اینکه از چیزی اطلاع داشته باشن حرف میزنن

چرا اینطوری حرف میزنی ادما بی محبت نیستن متاسفانه نفهم شدن قبل اینکه از چیزی اطلاع داشته باشن حرف می ...

بهت راهکار گفتم خودم سنگ‌ کلیه داشتم تازه عمل کردم 

خانواده ای ک‌‌ درد کشیدن دخترشو ببینه ب جای دکتر بردن بشینه نگاه کنه بی محبته از نظر من 

دختر بچش بیاد تو سایت التماس کنه یکی جوابشو بده تا درد نکشه 

کلیه بحث شوخی نیست اگه زود سنگو دفع نکنی کلیه هاتو از دست میدی

بهت راهکار گفتم خودم سنگ‌ کلیه داشتم تازه عمل کردم  خانواده ای ک‌‌ درد کشیدن دخترشو ببینه ب جا ...

از کجا میدونی خونوادم دارن میبینن که درد میکشم؟