2777
2789
عنوان

لتروزول

89 بازدید | 15 پست

دکترمو این ماه عوض کردم گفت پریود شدی بیا دارو بدم ، برای فردا نوبت داشتم از طرفیم فردا منشیش گفت نمیاد، امشبم شب سوم پریودمه میشه از خودم اتروزول بخورم؟ فقط برای سونو برم پیشش ک ببینم چندتا فولی دارم

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟

بخور

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)

نه بدون سونو نمیشه لتروزول بخوری. اگه کیست داشته باشی، لتروزول خطرناکه

حداقل بیزون مطب یه سونو بده خیالت راحت شه کیست نداری. بعد لتروزول بخور

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخور

واقعا نمیخوام دیگه درمانم عقب بیفته اگه نخورم باز باید یک ماه بصبرم تا پریود شم و همین پروسه

روز اول سیکل تمام منتظران این گونه است. سعی برای دور بودن از چشم تمام دنیا اولین اقدامشان است تا کسی نپرسد: این ماه هم نشد؟
نه بدون سونو نمیشه لتروزول بخوری. اگه کیست داشته باشی، لتروزول خطرناکه حداقل بیزون مطب یه سونو بده ...

اگه کیست داشته باشیم چه اتفاقی میفته؟

لتروزول باعث میشه بترکه خداینکرده. ترکیدنش خطرناکه

ممنونم عزیزم از راهنماییت

ممنونم عزیزم از راهنماییت

خواهش میکنم. موفق باشی

یه سونو بده. ان شاالله کیست نداری. بعدم قرصتو بخور.

اگه تهران هستی دکتری که خودم با تنبلی شدید تخمدان پیشش باردار شدم، بهت معرفی کنم

توروخدا واسه نی نیم صلوات بفرستین سالم و به موقع بدنیا بیاد 😔
خواهش میکنم. موفق باشی یه سونو بده. ان شاالله کیست نداری. بعدم قرصتو بخور. اگه تهران هستی دکتری که ...

ممنون میشم برام بفرستی عزیزم

ممنون میشم برام بفرستی عزیزم

سلام عزیزم منم مثل تو منتظرم این ماه لتروزول و دوفامد خوردم ، انشاله هر دو مون مامان بشیم . قبلا یکی دو تا تاپیکتو دیدم . من رفتم دکتر طب ایرانی گفت ۱ ساعت بعد رابطه دراز بکش چون مایع منی بعد حدود ۴۰ دقیقه از حالت ژله ای درمیاد و مایع میشه و اسپرم های بیشتری راحت تر حرکت میکنن احتمال بارداری بیشتر میشه . شما که مثل من همه کار کردی اینم امتحان کن اگه صلاح دونستی عزیزم 

سلام عزیزم منم مثل تو منتظرم این ماه لتروزول و دوفامد خوردم ، انشاله هر دو مون مامان بشیم . قبلا یکی ...

مرسی عزیزم انشاالله بزودی مامان بشی 

انشاله همه منتظرا در بهترین زمان ممکن به آرزوشون برسن 

الهی آمین عززیزززز دلم انشاالله