2777
2789
عنوان

سوپرایز

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 29 پست
ماهگرد چیه؟ 😑😑😑 جدیدا ماهگردم جشن میگیرن؟!😅

جدیدا چیه خواهر . ۶سال پیش دوست من هرماه ۱۴ ماه کبک میخرید و مسخره بازی فقط پولشو حروم کرد ۲سال بعد جدا شدن تازه یه ۳ماهم رسمی شده بود که دیگه جدا شدن

اره ماه به ماه😐😑 جالب اینجاست همه اینکارارو هم ما دخترای بدبخت با جیب انجام میدیم وگرنه پسرا ک ب ...

ول کن بابا تو رو خدا 😅 اینا ازین کارا یاد نمیگیرن ، با این کارا فقط پرو میشن و اعتماد به سقفشون کاذب میره بالا فکر میکند چه خبره .. 

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پنجمی،برام شده وسیله بخره ها،ولی ماه‌گرد نه...فک نمیکنم عادت داشته باشه به این چیزا،میخام یاد بگیره ...

نکن اسی یاد که نمیگیره هیچ همین میشه سوژه خنده برای خودش و دوستاش

ول کن بابا تو رو خدا 😅 اینا ازین کارا یاد نمیگیرن ، با این کارا فقط پرو میشن و اعتماد به سقفشو ...

والا بخدا من براشوهرم سال تا سال یه تولد نیگیرم اونن با دوستامون واسه اینک دور هم باشیم🤣🤣🤣تمام مناسبتای دیگرو هم تک ب تک یاد اوری میکنم و کادو روهم سفارش میدممم اقا میره میخره فقط اونم در اکثر مواقع خودم بزور میکشونمش 😍🤣🤣🤣🤣

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!
جدیدا چیه خواهر . ۶سال پیش دوست من هرماه ۱۴ ماه کبک میخرید و مسخره بازی فقط پولشو حروم کرد ۲سال بعد ...

والا من خودم چهار پنج سال حالا تازه ماهگردم نه! سالگرد و‌ تولد و اینا واسش کادو میخریدم که مثلا خوشحالش کنم ، هر روز پرروتر شد 😂😂 الانم مثل چی پشیمونم زمان برگرده عقب کوفتم نمیخرم واسش.

واسه دوست پسر مایه الکی نزارید از من به شما نصیحت. بزارید اون واستون ازین مایه ها بزاره نه شما واسه اون

والا من خودم چهار پنج سال حالا تازه ماهگردم نه! سالگرد و‌ تولد و اینا واسش کادو میخریدم که مثلا خوشح ...

البته من الان از دوست پسرم ۲تا بچه دارم   ولی خب ۷سال دوست بودیم کلا ۲یا۳ بار براش خرید کردم که هنوزم دارتشون

البته من الان از دوست پسرم ۲تا بچه دارم     ولی خب ۷سال دوست بودیم کلا ۲یا۳ بار براش خرید ...

منم حرفم همینه، محبت زیادی خوب نیست. پسرا بهشون زیاد محبت میکنی فکر میکنند خبریه، نمیان بگن فلانی دوستمون داره که بهمون محبت میکنه، میگن ببخشید من چه گهیم فلانی انقدر دوسم داره حتما بهترشم پیدا میکنم

والا من خودم چهار پنج سال حالا تازه ماهگردم نه! سالگرد و‌ تولد و اینا واسش کادو میخریدم که مثلا خوشح ...

پس کادو کنسله😂😂یه شاخه گل بخرم بی مناسبت؟؟یااینم پرو میشه؟

پس کادو کنسله😂😂یه شاخه گل بخرم بی مناسبت؟؟یااینم پرو میشه؟

نه نخر تو خودت گلی دیگه گل میخواد چیکار 😁 ، هیچی نخر بدون مناسبت، فقط واسه تولدش بخر. ولنتاینم‌یه شکلاتی چیزی.. بیخودی کادو بارونش نکن