همیاری مدیر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 310 عنوان شب زنده داری | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 40 پست امشب به عشق دخترم شب زنده دارم🥰نمیخوابه🤪🤪مادر دختری خلوت کردیم😄😊😉شما چرا بیدارین؟؟؟؟؟ 1401/04/18 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afi97ashi عضویت: 1398/11/03 تعداد پست: 1092 تو گوشی میچرخم و چت میکنم و تو فکر امروز و فردام از خودمون بپرسیم :اگه بکارنت ازت چی سبز میشه؟قبلا ادم ضعیفی بودم پرخاشگر شدم تنها شدم عصبی شدم متنفر شدم بدبین شدم اما الان که خودمو دوس دارم همه چی متفاوت شده تونستم دوباره دل خودمو به دست بیارم ۳تا عشقای من مادرم خواهرم اشکانم
eliliw عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 11807 از خنده ات معلومه که اون کار غلطه اون لحظه که انجام دادی خیلی شیرین بهت چسبیده هااااااااا😄😄🤪🤪 😂😂😂😂ن بابا جو گرف موهام کوتاه کردم الان یه غمی دارم😅
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12391 دختره توی شکمم اینقد لکد میزنه که نمیتونم چشامو ببندم لگن هامم ویبره میره استخوان اون پایینم درد میکنه یعنی تیری میکشه که دوست دارم داد بزنم فقط خانمی میکنم چون فردا میخواد بره سرکار باباش •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
همیاری مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 310 نگران دخترمم نکنه نمونه برام🥺😭 خدا نکنهعزیزدلمنگران نباشخدا مراقب همه نی نی ها هستچرا نگرانیخدا خودش داده خودشم نگه میدارهفکر و خیالت باعث میشه به بچه استرس وارد بشه
همیاری مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 310 دختره توی شکمم اینقد لکد میزنه که نمیتونم چشامو ببندم لگن هامم ویبره میره استخوان اون ... الهییییی میفهممممنم شب ها ضجه میزدمانگاره دل و روده و همه چی میخواست بیاد توی دهنم شباااا
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12391 الهییییی میفهممم منم شب ها ضجه میزدم انگاره دل و روده و همه چی میخواست بیاد توی دهنم شباااا دقیقا بعد نمیدونم جرا در طول روز اینقدر ارومه شب که میشه استارت میزنه ژوژه خانم 😬😬 •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
همیاری مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 310 تا یک ساعت پیش خاب بودم تازه بیدار شدم😅 سلام صبح بخیر😄😄
همیاری مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 310 ریمیکس قدیمی روش قفلی زدم خوابم نمیبره و فکر و خیال ریمیکس قدیمی رو خوب اومدی😄😄😄
ندا0 عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 3291 سلام صبح بخیر😄😄 صبح شماهم بخیر😁❤️من امسال کنکور داشتم به قدری کمبود خواب دارم برا این یه سال همش خابم که خابم الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱
همیاری مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 310 😂😂😂😂ن بابا جو گرف موهام کوتاه کردم الان یه غمی دارم😅 ای جاااااانمن دیروز کوتاه کردمهر دقیقه جلو آیینه ام 😄😄😄😄یه حالی میدهکیفشو کن بابا غصه چرا میخوری خب بلند میشه دیگه
همیاری مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 310 دقیقا بعد نمیدونم جرا در طول روز اینقدر ارومه شب که میشه استارت میزنه ژوژه خانم 😬😬 چون روزها مادر در تلاطم و کارهای روزمره هست و اونقدر حس نمیکنه این موضوع روو شب چون در حالت سکون و آرامش به حرکات نی نی آگاه میشه و گاها دردهایی هم حس میکنهچون موقع خواب هم هست کلا آدم سیستمش بهم میریزه 😉الهی بسلامتی بیاد🤲
توسکا95 عضویت: 1397/12/17 تعداد پست: 12391 چون روزها مادر در تلاطم و کارهای روزمره هست و اونقدر حس نمیکنه این موضوع رو و شب چون در حالت سکون و ... ممنونم عزیزم 🌸🌸 •معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20840 خدا نکنه عزیزدلمنگران نباش خدا مراقب همه نی نی ها هست چرا نگرانی خدا خودش داده خودشم نگه میداره ... طول سرویکسم کمه باوجود استراحت اینطور شدم قطعا استراحت مطلقی میشم ن خواهر دارم ن خواهر شوهر مادرم راه دوره و کمرش داغون مادرشوهرمم سن بالا. بااین وض چطور استراحت کنم اخه😖