2777
2789

بیمارستان..تنها راه چاره..چک‌میکنن شاید در نرفته باشه

❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻 یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو رو تخت دراز بکش تکون نخور تا خوب بشه

باید بری بیمارستان خانم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
برو رو تخت دراز بکش تکون نخور تا خوب بشه باید بری بیمارستان خانم

دیروز تاحالا همینطو مونده 

خودم میچرخونم درد میگیره بدجور ولی حال میده😂😐🤦🏼‍♀️

منم ترک خورده دراز کشم 🤕🤕🤕  برو دکتر چرا احمال میکنی

دیروز دعوام شد با مامانم هنرای دستشه میکشید موهامو افتادم دیگ نفهمیدم اومدم خونه مامانبزرگم امروز کل بدنم بی حسه گردنم و ...😐🤦🏼‍♀️

تووو چرا ترک خورده :/

داشتم لوستر پاک میکردم زیر پام خالی شد اومددددددم با لگن زمین 🤣🤣🤣😅 باز خوبه چربیام ضربه گیر بود وگرنه دنبال چه و.. همه متلاشی میشد 

... هنوزم تو شب هات اگه ماه و داری من اون ماه و دادم به تو یادگاری ....
داشتم لوستر پاک میکردم زیر پام خالی شد اومددددددم با لگن زمین 🤣🤣🤣😅 باز خوبه چربیام ضربه گیر بود ...

وااایی الهییییی ایشاللااا زودیییی خوب بشی♥️ 😂😂🤦🏼‍♀️