2777
2789
روز عرفه چیه گلم میشه به منم بگید

عزیزم خدا تو این روز فضلو رحمتشو بسیار شریدتر میکنه دعا خیلی ب اجابت نزدیکتره خیلی دعای عرفه امام حسینو بخون چقد شیرینه شک نکن دعاهات اثر خیلی زیادتری نسبت ب سایر روزها داره التماس دعا خوشگلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انشاالله که به حاجتت برسی عزیزم شما هم لطفا واسه من دعا کن رشته ای که میخوام رو قبول بشم❤

مرسی عزیزم الهی توهم ب رشته ای ب علاقه داری برسی هرچه زودتر وزودتر و پر از حس ناب باشی ومسرور

عزیزم خدا تو این روز فضلو رحمتشو بسیار شریدتر میکنه دعا خیلی ب اجابت نزدیکتره خیلی دعای عرفه امام حس ...

مرسی عزیز دلم باید روزه بگیرم ؟

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹
مرسی عزیز دلم باید روزه بگیرم ؟

اگه دلت میخاد بگیر که چقدر ثواب هم میکنی 

ببین من دلم گرفته نذر کردم فردا رو روزه بگیرم یعنی نشستم زیر آسمونه خدا گفتم خدایا فردا اولین عرفه ایه که من میخام روزه بگیرم توهم معجزه کن درحد خدایی خودت ب عبارتی گفتم خدایا دلم گرفته تو دلگشایی کن من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن 

الهی هممون حاجترواشیم آمین

اگه دلت میخاد بگیر که چقدر ثواب هم میکنی  ببین من دلم گرفته نذر کردم فردا رو روزه بگیرم یعنی ن ...

عزیزم الهی حاجت روا شی مهربونم

اگه ی روزی عصبی یا ناراحت بودم کسی ازم دلخور شد حتما بفرماید ازتون عذر خواهی کنم🌼گاهی فکر می کنم آمدنت به زندگیم هیچ برایم نداشت جز اینکه بفهماند تا چه اندازه میتوانم تحقیرشوم،صبور باشم،غمم را تلنبار کنم و تظاهر کنم که عشق همین است..تظاهر مثل رویاندن گل مصنوعی ایست اما عشق روییده شدن خودجوش است،حتی اگر میان سنگ باشد.❤‍🩹