2777
2789
عنوان

قشنگا😍🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 58 پست
نه عشقم امریکا هستن😅 منم همونجا باهاشون اشنا شدم( چون همش در رفت و امد هستیم از امریکا به ایران و ...

عزیزم چه خوب انشالله همیشه پایدار باشید🌱

منم امریکا میدوستم😝😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قروبنت برم عزیزم همچنین گلم😍 انشاءالله به زودی میری😍

سلامت باشی..فکر نکنم بزودی برم🥲

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
نه ناامید نباش جانا😄 میری میری عزیزم😁 راستی عشقم تولد پساپس مبارک😍😍

انشالله ک قسمت منم شه😂

قربونت عزیزم مرسی🥰

دوستایی که تگشون نکردم عذر خواهی میکنم تعداد زیاده خودتون بگید چرا نام کاربریتون اینه😃

عزیزم من چون از دست مادرشوهرم خیلی خون دل خوردم این اسم رو انتخاب کردم😅😅😅

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
@خوشمل_کیم_من     @خوشمل_چی     @زهرمار_میقولی؟    

واقعا کاربریم قشنگه؟🥺😂

و‌بلاخره‌کابری‌چهارم😑✌️هی‌تاپیک‌میزنم‌و‌لغو‌کابری‌میزنم✌️😐دیگه‌نه‌تاپیک‌میزنم‌نه‌پست😌😂بزنم‌هم‌پاک‌میکنم‌سریع😝😂کابری‌به‌دست‌دو‌تا‌خواهر👩‍❤️‍👩👩‍❤️‍💋‍👩شاید‌باورت‌نشه‌چون‌به‌خاطر‌تاپیک‌های‌بسیاری‌که‌زدم‌تعلیق‌کردم‌😁😂تیکر که که تموم بشه من باید به هدفم برسم🤞🤤