2777
2789
عنوان

لانه گزینی

60 بازدید | 9 پست

سلام خانما ببخشید خونریزی لانه گزینی مث پریودی زیاده؟ یا کم من فکر میکردم باردارم میشم چون این ماه اقدام کردم ولی الان خونریزی کردم  ،😭😭😭😭😭داغون شدم تو روخدا بگین . ی هفته مونده ب موعد پریودم ولی الان اومده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید کم باشه عزیزم اونایی هم که میگن تو بارداری پریود میشن خیلیییی تعداد کمی هستن

درکت میکنم من ۷ ساله منتظرم هر ماه با پریودی کلی غصه میخورم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
باید کم باشه عزیزم اونایی هم که میگن تو بارداری پریود میشن خیلیییی تعداد کمی هستن درکت میکنم من ۷ س ...

ان شاالله زودی باردار بشی الان اینقدر گریهههه کردم جلو شوهرم بمیرم براش بچه میخاد

ان شاالله زودی باردار بشی الان اینقدر گریهههه کردم جلو شوهرم بمیرم براش بچه میخاد

ممنون همچنین خودت عزیزم،  من و شوهرم که بچه ها رو می بینیم کلی واسشون ذوق می کنیم و حسرت می خوریم

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
ممنون همچنین خودت عزیزم،  من و شوهرم که بچه ها رو می بینیم کلی واسشون ذوق می کنیم و حسرت می خور ...

ماهم بخدا همسایه مون بچه دارن هی صدای خنده و گریه ش میاد دلم غش می‌ره ان شالله خدا به ماهم بده به همه که بچه دوست

2790
2778
2791
2779
2792