2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میترسم از بس بیبی چک منفی دیدم

فداسرت.منم مدتها همین حالو روزم بود.ولی خدا خودش در بهترین موقع که فکرشو میکنی میده.حتی اکه منفی بود ناراحت نشو بگو خدایا خودت بهتر میدونی.اما من تلاشمو میکنم.من موقعی که دیگه میخواستن ماه بعدی بفرستنم برا ای وی اف باردار شدم.

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
فداسرت.منم مدتها همین حالو روزم بود.ولی خدا خودش در بهترین موقع که فکرشو میکنی میده.حتی اکه منفی بود ...

وای عزیزم خوشا بحااااالت واقع خدا معجزه میکنه قربونت برمممم خدای من ینگاهی بمن بکنه بخدا چهار ساله چشم انتظارم

وای عزیزم خوشا بحااااالت واقع خدا معجزه میکنه قربونت برمممم خدای من ینگاهی بمن بکنه بخدا چهار ساله چ ...

استرس نداشته باش.اینو من میگم که این دورانو گذرونده.مشکلتون چیه؟

تنبلی تخمدان شوهرم سالمه

مث من.من کلی دوا درمون کردم که تخمک بالغ داشته باشم همش نهایت تا ۱۰ میلی بود.دیگه اخرا منو فرستاد عکس رنگی.عکس رنگی هم گفت مشکلی نداری.ولی خیلی دردناک بود برام.اونیکه انجام داد برام گفت اگه درد داشته باشی خوبه یعنی یه چسبندگی جزئی داشتی که با ماده باز شده.دوماه گذشت از عکس رنگی.سونو دادم باز فولیم روز ۱۳ پریودی ۱۰ میلی بود ولی من مرتب نزدیکی داشتم.همون ماه گرفت.میدونی باروری اصن ربطی به این‌نداشت که‌سایز تخمک چقد بود چون ماتنبلا ۱۸ سیکل به بعد تخمک گذاری داربم.من مشکلم  لوله هام بود.وگرنه سایز همون سایز نابالغ

مث من.من کلی دوا درمون کردم که تخمک بالغ داشته باشم همش نهایت تا ۱۰ میلی بود.دیگه اخرا منو فرستاد عک ...

اره افرین گل گفتی سایز فولی اصلا اهمیت نداره لوله مهمه منم این ماهه دومه ک عکس رنگی گرفتم منم درد داشتم ولی همچی اوکی بود الانم ۱۷ روز از امپولhcgگذشت جرئت بیبی چکو ندارم

اره افرین گل گفتی سایز فولی اصلا اهمیت نداره لوله مهمه منم این ماهه دومه ک عکس رنگی گرفتم منم درد دا ...

مرتب نزدیکی داشته باش.دوسه ماه بعد عکس رنگی شانس باردارشدنت خیلی بالاس