2777
2789
عنوان

ندول تیروئید

191 بازدید | 7 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
دوستان من یه ندول سمت راستم دارم سه سالی میشه که اندازش هم یه سانته وتحت نظرم آخرین بار که سونو دادم تغییر نکرده بود ولی بعد همون آخرین سونو یه چیزی سمت چپ گردنم دراومده که با دست قابل لمس ولی با چشم نه همین طور دو طرف گردنم و زیر فکم انگار سفت میشه و یه جوریه الانم تو این هفته سونو دارم و بااین علائم واقعا نگرانم ممنون میشم یه راهنمایی بدین که حداقل از استرسم کمتر شه🥲

یعنی کسی اطلاعی نداره😭

ببخشید که نمیتونم بهت کمک کنم. عزیزم پر کاری تیرویید داری؟ بعد باردار شدی؟ دکتر به من گفته پرکاری دارم. من نگرانم. نمی‌دونم میتونم باردار شم یا نه؟ یا اگه باردار بشم خطری برای بچه نداره؟ شما نمی‌دونی؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید که نمیتونم بهت کمک کنم. عزیزم پر کاری تیرویید داری؟ بعد باردار شدی؟ دکتر به من گفته پرکاری دا ...

من مجردم گلم ولی خب تحت نظر باش و کنترل کن اول بعد اقدام کن