2777
2789
عنوان

دوستان کمک بعد از سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1515 بازدید | 26 پست

من تا سزارین شدم بچمو بردن ان آی سیو تا ده روز اصن استراحت نداشتم همش پیش بچم سرپا بودم فقط شیاف دیکلوفناک ارومم میکرد

رسیده ام به خدایی که اقتباسی نیست ✨                        طریقتی که در آن حکم ها قیاسی نیست🌸                        خدا کسی است که باید به دیدنش بروی 🦋                     خدا کسی که از او سخت میهراسی نیست 🌱                       به مهربانی و بخشایش خدا سوگند🍃                             خطا نکردن ما غیر ناسپاسی نیست✨   ✨ یاازاول دل به رویایی نبند یابراین رویای ویران گریه کن...✨🌸💔
من تا ۴۰, روز تکون نمیتونستم بخوروم ن اینکع بگین ناز نازی بودما نه  خیلی سخت بود  بخیه هام ...

گلم والله منم ناز نازی نیستم واقعا امکان تکون خوردن نیست برام از درد

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا سزارین شدم بچمو بردن ان آی سیو تا ده روز اصن استراحت نداشتم همش پیش بچم سرپا بودم فقط شیاف دیک ...

پس حتما و حتما امتحان میکنم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

فقط شیاف 

بعدشم طبیعیه بالاخره عمل شدی 

تا۱۰روز خوب میشی حتما روزانه ۱۰دیقه راه برو

اب اناناس خیلی خوبه هروز بخیه هاتو بشور باسشوار خشک کن زودزود خوب میشی 

مبارک باشه عزیزم

💜You,re just made to be mine💜
گلم والله منم ناز نازی نیستم واقعا امکان تکون خوردن نیست برام از درد

من نمیتونستم حتی ب دخترم شیر بدم ... کم کم خوب میشی باید صبر کنی فقط مواظب بخیه هات باش سشوار بگیر جاش خشک باشه حتما

تن مردو نامرد یکیست زمان میگذرد بفهمی مرد کیست

مگه روز اول راه نرفتی منو همون غروب مجبور کردن ده دقیقه راه برم تازه ناشتا بودم گفتن تا یازده شب نباید چیزی بخوری اخرش مامانم داد و بیداد راه انداخت که مگه شمرین دخترم از ساعت هفت دیروز ناشتا هستش اوردین هی میگین شیر بده حالا هم ساعت نه میگین هی راه برو گرسنه بعدشم یه چایی برام ریخت با دوتا شیرینی داد خوردم .یکساعت بعددیدم دوتا سوخاری اوردن با چایی مثلا بیمارستان خصوصی هم بود خیرسرشون

من تا سزارین شدم بچمو بردن ان آی سیو تا ده روز اصن استراحت نداشتم همش پیش بچم سرپا بودم فقط شیاف دیک ...

منم 20 روز اینطوری بودم 

الانم پا درد گرفتم ولی متاسفانه بچم نموند

کاربری سوممه،متولد 81 نیستم.
سزارین همینجوریه واقعا درد ناکه،چند روز دیگه بگذره بهتر میشی عزیزم خیلی سخته میدونم

قربونت شم آره اولش خیلی خیلی سخته عزیزم