2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغییری نکرد

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

گفتن لغو شده ):

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

چرا دقیقا؟ خیلی بد شد که

اینو یکی از بچه ها گفته بود، شاید قانع بشی :( این برای زمانیکه که قرار بود تصویب بشه)

دوستان من پریام 19 ساله دیپلم تجربی سال 1400 با معدل19/86..و مخالف طرح تصویب شده... خودمو معرفی کردم ک یازدهمی های موافق ی کم ب حرفام گوش بدن شاید ب راه مخالفا هدایت شدن... ببینید بچها دروس عمومی چون خیلی از تخصصی ها اسون ترن بهشون میگن دروس رتبه ساز خب ینی مثلا اگر ی بنده خدایی پزشکی یا زیر شاخه هاشو بخواد بعد نتونه ریاضی و فیزیک بالا 60 بزنه.... اگر عمومی بزنه میتونه جبران کنه و ی رشته خوب قبول شه.. موضوع بعدی یازدهمی ها اگر میگم اگر ب احتمال 10 درصد این طرح تصویب نهایی بشه امتحانات نهاییتون رو جوری سخت و هم سطح کنکور میدن ک حتی نشه با تقلب جمعش کرد. بعد امتحاناتتون میره اموزش پرورش و هر کسی امتحانش میوفته دست ی بنده خدایی ک اونم ب سلیقه خودش تصحیح میکنه و بهتون نمره میده ینی تو 20 نیاری باید حتما بری ترمیم معدل و هزینه کنی ک ایا 20 بشی یا ن. از کنکور هم عقب میوفتی وقتت واسه ترمیم میره عمرت تلف میشه... فشار و استرست چند برابر میشه معدل زیر 20 ینی تمام دانش اموازن 20 جلوتن .. دو نوع کتاب میاد تو بازار کتاب های تشریحی ببر امتحان 20 بگیر هه دوباره جدا هم میخواد بری کتاب تستی هم واسه کنکور بگیری هم تشریحی در سطح بالا بخونی هم تستی در سطح بالا. دو نوع فیلم اموزشی تشریحی و تستی... کلا همه چی قاطی میشه هزینه دوبرابر میشه... و شماها از همه جا بیخبر هستین و مافیا هی پول میره تو جیبشون. با این طرح کنکوری ک میخواست از 7 خوان واسش عبور کنی میشه 17 خوان ینی همه چی دوبرابر میشه. شما اگه معدلت 20 نباشه 60 درصد رو نمیگیری موافق..... اگه باز موافقی یا عقل نداری یا قرار پول بدی نمره بگیری

Am my demon.. حسبـی الله🎐🎑