2777
2789

کلاس های انگلیسی مارو از دست ندید برای هر سطح و هدفی کلاس برگزار میکنیم به صورت خصوصی نه عمومی😁

تا وقت و هزینه شما به هدر نره😍

اموزش همزمان چهار مهارت زبان انگلیسی ( reading, Listening, writing, speaking )

* اموزش تخصصی لغات و اصطلاحات کاربردی در هر جلسه با بهترین متد روز دنیا

* کلاس های امادگی "ایلتس" با بالاترین بازدهی

* برگزاری کلاس های تخصصی مکالمه

* دوره فشرده مکالمه و گرامر برای کسانی که قصد مهاجرت یا سفر دارند

* اموزش جذاب و شیرین برای کودکان شما با اخرین متد روز دنیا (سیستم فونیکس)

* اموزش تخصصی زبان انگلیسی مدرسه پایه هفتم تا کنکور (تضمینی)

* تحلیل ازمون های تمامی ازمونهای ازمایشی موسسات گاج ، قلمچی ، گزینه‌دو ، ماز (ویژه عزیزان کنکوری)

* تقویت لغات و اصطلاحات برای مکالمه در هر جلسه

* با چندین سال سابقه در مدارس و اموزشگاه‌های زبان معتبر کشور

# تخفیف ویژه مخصوص خانم‌های خانه دار و مادران عزیز#

با گذراندن تنها ۱۰ جلسه از کلاس های ما تفاوت با دیگر اموزشگاه‌ها را احساس خواهید کرد و بر انگلیسی مسلط خواهید شد.

(تعیین سطح رایگان)

(مشاوره رایگان)

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هزینه آموزش؟

بستگی به سطحتون داره عزیزم

سطحتون در چه حد هست ؟❤

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
همونقدر که تا راهنمایی یاد گرفتم

خیلی هم عالی عزیزم

هزینه هر جلسه ۱۵ تومن هست

هم به صورت ترمیک میتونید واریز کنید (۱۰ جلسه ۱۵۰ تومن)

هم به صورت جلسه ای میتونید واریز کنید.❤❤

بلایک لطفا

امام زمانم قربونت برم   آخه تو چ قدر خوبی .. جانم به فدایت آقا جان ......بیا یه چیزی یادت بدم واسه استجابت دعا          قبل دعا کردن امام زمان رو به مادرش فاطمه زهرا (ع)و امام حسین (ع)و امام رضا(ع) قسم بده که دعاتون مستجاب کنه //////دوم اینکه خدا رو به کارهای خوبتون قسم بدین تا اجابت کنه دعاتون عزیز  اگه دعاتون مستجاب شد یه دعایی هم واسه من کن ....... الهی که حاجت روا بشی ....
یعنی من تو ده جلسه یاد میگیرم؟

عزیزم این مطلب بستگی به سطح تلاش خودتون داره

بعضی از فراگیرهای من در ۱۰ جلسه پیشرفت بزرگی داشتند ولی بعضی تا حد متوسطی پیشرفت کردند

این مطلب بستگی به سطح تلاش خودتون داره

ولی انشالله که پیشرفت بزرگی در ۱۰ جلسه خواهید داشت❤

تو تلگرامه کلاسها؟

نه عزیزم در واتس اپ هست❤