black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 عنوان بچها کمکم کنید😭😭😭 270 بازدید | 16 پست من میخواستم با روانشناس انلاین صحبت کنم بعد باید پرداخت وجه داشته باشم اما هرچی روش میزنم خطا میده😢الان عکسشو میذارمبچها فقط همین امروز میتونم حرف بزنم میترسم نشه صحبت کنم😭تو رو خدا بگید چیکار کنم درست شه دارم دق میکنم😭 این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗 1401/04/17 | 14:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87785 بن کارت یا کارت اعتباری نیست کارتت؟ لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 چی شده چجوری پرداخت کنم هزینه مشاورمو همش داره خطا میده میگه عملیات ناموفق😭اگر تا عصر نتونم پرداخت کنم دیگه نمیتونم با روانشناس حرف بزنم😢😢 این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87785 کارتت کارت بانکی نیست برای همین ارور میده لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 یه مشاوره دیگه بگیر و چرا فقط امروز میتونی حرف بزنی؟ خب همشون رو باید اینترنتی پرداخت کنم و این بخاطر کارته ربطی ب مشاور نداره😢چون خانوادم گوشیم رو از دستم میگیرن این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87785 کارتت مال کدوم بانکه لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 کارتت کارت بانکی نیست برای همین ارور میده یعنی چی اخه😢رمز دوم داره باهاش شارژ میگیرم خریدامم از همین کارتم میکشم بیرون این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 بن کارت یا کارت اعتباری نیست کارتت؟ نه عزیزم کارت معمولیه مثل بقیه کارتابانک رفاهم هست این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87785 یعنی چی اخه😢 رمز دوم داره باهاش شارژ میگیرم خریدامم از همین کارتم میکشم بیرون عه پس حتما عملیات بانکت امروز مختله. با ی مرورگر دیگه تست کن. یا یکی دو ساعت دیگه تست کن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 عه پس حتما عملیات بانکت امروز مختله. با ی مرورگر دیگه تست کن. یا یکی دو ساعت دیگه تست کن باشه عزیزمفقط یچیزی رمز پویا ندارم رمز دومم از قبلا هستممکنه بخاطر همین باشه؟😢چون مبلغش از پنجاه هزارتومن بیشتره😢 این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 87785 باشه عزیزم فقط یچیزی رمز پویا ندارم رمز دومم از قبلا هست ممکنه بخاطر همین باشه؟😢چون مبلغش از پنجا ... چند تومن هزینه مشاور؟ اگه بالای ۱۰۰ باشه حتما رمز پویا میخاد لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
black_flower مدیر استارتر عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3120 چند تومن هزینه مشاور؟ اگه بالای ۱۰۰ باشه حتما رمز پویا میخاد هشتاد هزارتومنالان رفتم شرایط بانک رو نگاه کردم چون امروز بیست و پنج تومن شارژ گرفتم دیگه نمیشه امروز😢 این کاربری دست چندتا دوسته که ممکنه تاپیک هاشون به هم ربطی نداشته باشه🤗