2777
2789
میدونم ولی ضایع کردن کاری نیست که رهبر انجام بده

اتفاقا اون روز اون مردک کله هویجی رو بسی عااالی ضایع کردن 😋❤

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌

اتفاقا اون روز اون مردک کله هویجی رو بسی عااالی ضایع کردن 😋❤

خود رهبر از این الفاظ استفاده نمیکنه ! 

رهبر هم فقط قدرت خودشو نشون داد که نامه رو نگرفت اون بنده خدا هم که فهمیده و باشعور بود نامه رو قایم کرد زیرش این ادبش رو نشون میده 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چه برداشت بدی  اتفاقا دیدی چقدر مودب جلو رهبر نشسته بود اتفاقا این شینزو خیلی از لحاظ سیاسی در ...

شوخی بود😐

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️
خخخ اره همون بنده خداییه که پیام ترامپو وقتی دید کسی نیست باز کنه و محل بده گذاشت زیرش 😂

اره رهبر ماشاالله چنان باابهتن ترسید نتونست رو کنه نامه رو گذاشت زیرش😂

متاسفانه اینه یادگرفتم نخندم💔حتی اگ فاز گرفتم با یه جووک🖤تا بلند خندیدم محکم دستم و گاز گرفتم.# یاس                                      تورک قیزی🖐️
خود رهبر از این الفاظ استفاده نمیکنه !  رهبر هم فقط قدرت خودشو نشون داد که نامه رو نگرفت اون ب ...

منم منظورم لفظ نبود گلم 

همون برخورد وزبان بدنشون بود

امام خمینی رحمت الله علیه : من با اطمینان میگویم اسلام ابرقدرتها را به خاک مذلت می نشاند ، اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را یکی پس از دیگری برطرف و سنگرهای کلیدی جهان را فتح خواهد کرد.. لبیک یا خامنه ای ❤✌