2777
2789
عنوان

کروناس یا..؟

121 بازدید | 15 پست

میگم از دوشنبه بدن درد افتضاح و کوفته بودن داشتم با گلودرد و تب رفتم دکتر سریع بهم سرم و دوتا امپول تو سرم داد با چندتا دارو 

تزریق که کردم سرپا شدن ولی فرداش باز تب و لرز و گلودرد و بیحالی همین که ایبوپروفن خوردم اوکی شدم ولی همچنان گلودرد و گرفتگی صدا دارم.. عفونت گلو هم دارم😐

ولی انگار سرم سنگینه و گوشام کیپ شده انگار اون حالتی که توی هواپیما هستی اونجوری شدم این بیشتر اذیتم میکنه🥴 

مثلا الان خوبم یهو بیحال میشم 

بنظرتون برم دکتر باز یا کروناس؟

مثلا سه دز واکسن زدم😒😒

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

اره انگار چون همه همین علائمو دارن منو همسر و دخترم هم دقیقا همینجوری شدیم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا کرونا گرفته بودی؟،واکسنم بزنی باز میگیرن دیکه

نه نگرفتم

اره میگن خفیف تر ولی من رفت و امد داشتم با خانوادم علائمی ندارن خداروشکر فعلا

کروناست ...من الان دقیقا دو هفته ست همینم ی ساعت خوبم ی ساعت میفتم تو تخت نمیتونم تکون بخورم دقیقا ت ...

انشاالله بهتر بشی

دقیقا موقع داروهام میشه حالم بد میشه😩

منم سه دوز زدم ...واکسن فقط مرگ و میر رو کم و صفر میکنه و الا درگیری داره 

اومیکرون که خودش مرگ ومیر و درگیری ریه نداره  که واکسن کمش کنه   از وقتی اومیکرون اومده اطرافم واکسن زده و نزده فوتی و درگیری ریه هیچی نداشتیم  حتی تو شهرمون 

من خودم او میکرون گرفتم دو هفتست ریم درگیر شده ت ن گ نفس دارم 

با ۳ دوز واکسن؟؟؟اونهم اومیکرون؟؟نگوووو       !! واای خدای من  پس این واکسنها می گن     تاثیرش صفر و حتی معکوسه  درست می گن 

اومیکرون برای واکسن نزده ها هم درگیری ریه و مرگ ۱ در هزاره   اومیکرون فقط برای افراد با بیماری زمینه ای مرگ داره     پس با این وجود زدن و نزدنش یکسانه    چون خودِ من هم نمونه های مشابه زیاد دیدم   که تو یه خانواده  وضعیت افراد واکسن زده بدتر بوده یا حداقل بهتر از واکسن نزده نبوده 

با ۳ دوز واکسن؟؟؟اونهم اومیکرون؟؟نگوووو       !! واای خدای من  پس این واکسنها می ...

این سویه جدید او میکرون هست شدتش از اون او میکرون قبلی خیلی بیشتره من ک همش میگم اگه واکسن نزده بودم میمردم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
این سویه جدید او میکرون هست شدتش از اون او میکرون قبلی خیلی بیشتره من ک همش میگم اگه واکسن نزده بودم ...

اخبار پزشکی که چیز دیگه ای می گه می گن این زیرسویه اومیکرونه  و درصد مرگش پایینتر  

مگه خدای نکرده بیماری زمینه ای داری؟؟