2777
2789
عنوان

کروناس یا..؟

121 بازدید | 15 پست

میگم از دوشنبه بدن درد افتضاح و کوفته بودن داشتم با گلودرد و تب رفتم دکتر سریع بهم سرم و دوتا امپول تو سرم داد با چندتا دارو 

تزریق که کردم سرپا شدن ولی فرداش باز تب و لرز و گلودرد و بیحالی همین که ایبوپروفن خوردم اوکی شدم ولی همچنان گلودرد و گرفتگی صدا دارم.. عفونت گلو هم دارم😐

ولی انگار سرم سنگینه و گوشام کیپ شده انگار اون حالتی که توی هواپیما هستی اونجوری شدم این بیشتر اذیتم میکنه🥴 

مثلا الان خوبم یهو بیحال میشم 

بنظرتون برم دکتر باز یا کروناس؟

مثلا سه دز واکسن زدم😒😒

به دل خسته بگویید خداوندی هست...❤️

اره انگار چون همه همین علائمو دارن منو همسر و دخترم هم دقیقا همینجوری شدیم

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا کرونا گرفته بودی؟،واکسنم بزنی باز میگیرن دیکه

نه نگرفتم

اره میگن خفیف تر ولی من رفت و امد داشتم با خانوادم علائمی ندارن خداروشکر فعلا

کروناست ...من الان دقیقا دو هفته ست همینم ی ساعت خوبم ی ساعت میفتم تو تخت نمیتونم تکون بخورم دقیقا ت ...

انشاالله بهتر بشی

دقیقا موقع داروهام میشه حالم بد میشه😩

منم سه دوز زدم ...واکسن فقط مرگ و میر رو کم و صفر میکنه و الا درگیری داره 

اومیکرون که خودش مرگ ومیر و درگیری ریه نداره  که واکسن کمش کنه   از وقتی اومیکرون اومده اطرافم واکسن زده و نزده فوتی و درگیری ریه هیچی نداشتیم  حتی تو شهرمون 

من خودم او میکرون گرفتم دو هفتست ریم درگیر شده ت ن گ نفس دارم 

با ۳ دوز واکسن؟؟؟اونهم اومیکرون؟؟نگوووو       !! واای خدای من  پس این واکسنها می گن     تاثیرش صفر و حتی معکوسه  درست می گن 

اومیکرون برای واکسن نزده ها هم درگیری ریه و مرگ ۱ در هزاره   اومیکرون فقط برای افراد با بیماری زمینه ای مرگ داره     پس با این وجود زدن و نزدنش یکسانه    چون خودِ من هم نمونه های مشابه زیاد دیدم   که تو یه خانواده  وضعیت افراد واکسن زده بدتر بوده یا حداقل بهتر از واکسن نزده نبوده 

با ۳ دوز واکسن؟؟؟اونهم اومیکرون؟؟نگوووو       !! واای خدای من  پس این واکسنها می ...

این سویه جدید او میکرون هست شدتش از اون او میکرون قبلی خیلی بیشتره من ک همش میگم اگه واکسن نزده بودم میمردم 

اللهم عجل لولیک الفرج 
این سویه جدید او میکرون هست شدتش از اون او میکرون قبلی خیلی بیشتره من ک همش میگم اگه واکسن نزده بودم ...

اخبار پزشکی که چیز دیگه ای می گه می گن این زیرسویه اومیکرونه  و درصد مرگش پایینتر  

مگه خدای نکرده بیماری زمینه ای داری؟؟