2777
2789
نهایتن یه ماه  حتی خیلی کمتر ولی به هم نمی رسید  زیاد دووم نمی یاره  شما به نظرم ب ...

🥺🥺🥺من خیلی دوسش دارم ای کاش برگرده و بهش برسم نمیدونم واقعا لطفا دعام کنید ممنون از اینکه جوابمو دادین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونی کی؟

وای😂😂مگه من پیش گو هستم😂فقط یه چیزایی رو احساس می کنم 

ولی درکل شما زندگی ارومی رو خواهی داشت و با مشکلات زیادی روبه رو نمی شه ولی یه زندگی خیلی عاشقانه هم نخواهی داشت معمولی میشه

اخه اینار رو دیدم😅😂😂 شما فرد با هیجانی هستین  مثل بعضی از دختر ها اروم و خجالتی نیستی  ...

الهی پسر منم دیدی😍😂

اهوم درسته... میتونید راجب اتفاقات در رابطه ام پیش میاد بگین و بهم میرسیم طالع امون با هم هست

وای😂😂مگه من پیش گو هستم😂فقط یه چیزایی رو احساس می کنم  ولی درکل شما زندگی ارومی رو خواهی دا ...

حالا یه زمان بگو😂تو که دخترمم دیدی😂😂

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
وای😂😂مگه من پیش گو هستم😂فقط یه چیزایی رو احساس می کنم  ولی درکل شما زندگی ارومی رو خواهی دا ...

میشه راجب منم بگی چه خصوصیاتی دارم وآیندم چه جوری هست💗واسه ی خودم نمی تونم حدث بزنم😂💔

الهی پسر منم دیدی😍😂 اهوم درسته... میتونید راجب اتفاقات در رابطه ام پیش میاد بگین و بهم میرسیم طال ...

اره یه پسر شیطون مثل خودت😂

راستش نمی دونم شما شخص خاصی رو مد نظرتون هست یا نه اگه هست یه کم درموردش بگید تا ببینم حسم چی میگه 

گفتم که زندگی شما خیلی خوبه و شوهرتون هم شما رو خیلی دوست داره ، کلا زندگی شما رو درخشان می بینم تو هر زمینه ای

🥺🥺🥺من خیلی دوسش دارم ای کاش برگرده و بهش برسم نمیدونم واقعا لطفا دعام کنید ممنون از اینکه جوابمو ...

اگه دوست دارین تموم تلاش اتون واسه زندگی اتون کنید در آینده حسرت و مدیون قلبتون نباشید 

البته نظرم اینه

میشه راجب منم بگی چه خصوصیاتی دارم وآیندم چه جوری هست💗واسه ی خودم نمی تونم حدث بزنم😂💔

تو دربارم حدس بزن کی ازدواج میکنم و با کی

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈