2777
2789
عنوان

مشهدیا

109 بازدید | 11 پست

جاهای دیدنی و قشنگ مشهد کجاست؟مسافریم

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشهد جای دیدنی نداره.... 

بیاین کوه پارک شب منظره رو به شبش خوبه. 

وکیل آباد دنجه. 

کوهسنگی خوبه. 

اخلمد آبشار داره عالیه. 

زنده بمان قاتل دلخواه من،محونشو ماه ترین ماه من🌕
طرقبه شاندیز  موج های آبی  تفریحیه  بهشت گمشده کلات  آبشار اخلمد

اخلمد کجاست؟

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
آل اورتوکن

کجا هستن؟

کجا هستن؟

می تونید سرچ کنید آدرسش رو 

آل نزدیک تر هست  اما آبشار اورتوکن دورتر و جاده خوبی نداره اما جایی دیدنی هست خودم نتونستم بدم اما تعریف شون رو زیاد شنیدم از آشنایانی که رفتن

اگر وسیله دارین برین طرقبه و شاندیز. هم خوش مسیره و هم امکانات رفاهی عالی داره. کوهسنگی و کوهپارک و کوهشار و پارک خورشید هم برای اینکه یه وعده غذایی برید بزنین پارک های مناسب و عالی هست که توی نقشه هست.ولی اگه صبح تاشب میخواید برید تفریح فقط طرقبه یا شاندیز

ما همه سربازیم در پادگان سرسخت روزگار.