2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای باردار

137 بازدید | 24 پست

بیاید از ویارها و جنسیت نی نی هاتون بگید 

من دوماهه باردارم جنسیت هنوز معلوم نیست...

تنگی نفس،بزرگ شدن سینه سمت راست.دندون درد هم از علائم بارداریمه

شماهم بگید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تازگی یکم تنگی نفس دارم ضربان بالا میره گاهی کشاله ران پای راستم به شدت درد میکنه ویارمم ترشی هست از شیرینی متنفرم نی نی پسره 😍😍🤗🤗

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
تهوع یبوست سوزش معده سردرد .۶ ماهمه پسره

تاریخ زایمانت رو کی زدن گلم؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
مبارکه بچه اولته؟🤩زایمانت کی هست؟ 

سلامت باشی گلم آره اولیه 🥰۱۸ آبان

منم توی ۵ماهم 

علائم اولیه کمردرد و درد سمت چپ تخمدان و خستگی و تب بود ...الانم تب و بی حالی گاهی وقتا 

دیروز هم دوبار از حال رفتم 😬😬

تاریخ زایمان هم ۹٫۹هست 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو

سینه هامم بزرگتر شدن ولی درد ندارن 

منم با اون ک اصلا ترشی جات نمیخوردم‌ولی الان دوس‌دارم بخورم😐

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
۲۸ آبان  

آخی به  سلامتی ۱۰ روز زایمانت با من فرق داره انشاءالله سالم و صالح بغلش بگیری 😍😍😘😘