2777
2789
عنوان

دعای مشلول 🥰

357 بازدید | 7 پست

کیاازدعای مشلول حاجت گرفتن چجوری میخونیدش.یکی میگه بایدده بار پشت سرهم بخونی یکی میگه چل روز روزی یکی شماچیکارکردین

بعد چه موقع باید خوند فقط صبحا ووشبها یا تو روزم میشه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
میگن چله اش مجربه . ۴۰ روز روزی ۱ مرتبه خودم نخوندم

مرسی عزیزم 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی عزیزم 

فدات شم . حاجت روا باشی .‌ از من میشنوی چله کسا بگیر 💓💓 یا عاشورا .. اگر حاجتت ازدواجه کسا حتما

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
فدات شم . حاجت روا باشی .‌ از من میشنوی چله کسا بگیر 💓💓 یا عاشورا .. اگر حاجتت ازدواجه کسا حتما

هر چی از خدا میخوای بهت بده دلت شاد باشه همیشه مرسی عزیزم یه دنیا ممنون امام حسین نگهدار خودت و زندگیت 

هر چی از خدا میخوای بهت بده دلت شاد باشه همیشه مرسی عزیزم یه دنیا ممنون امام حسین نگهدار خودت و زندگ ...

قربونت برم 💓💓 کسا خیلی حاجت میده  . از طرف امام حسین هدیه کن ب حضرت زهرا .. به سه چهار ماه نکشیده نامزد میشی💍💍 فقط ایمانت بزار قوی باشه .. درضمن کسا رو با صدای صوت بخون .. از گوگل دانلودش کن 😍😍 آرامشش بیشتره اینطوری/// برای ازدواجت اگر شخص خاصی رو میخوای : نذر کن بهش رسیدی ۱۲۴ هزار صلوات  طی چند ماه یا حتی چند سال بفرستی❤❤ 😍😍 ازدواج کردی تگم کن بیام ذوق کنم واست🌹💍

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
قربونت برم 💓💓 کسا خیلی حاجت میده  . از طرف امام حسین هدیه کن ب حضرت زهرا .. به سه چهار ماه نک ...

دلت شاد باشه همیشه عزیزم چقدر مهربونی