2777
2789
عنوان

حرز امام جواد

3216 بازدید | 17 پست

سلام 

من و دوستم دیروز هر کدوم یه حرز امام جواد گرفتیم بعد دوستم از برگه ای که حرز روش نوشته شده بود به یکی از فامیلاشون که دعانویس هست عکس فرستاد 

اون هم گفت این حرز طلسم داره

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

یعنی چی؟؟؟

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

منظورش همون جایی هست که عدد و اشکال داره میگه خطرناکه و فلان و بهمان

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باره می‌شنوم مگه میشه

عکس رو گذاشتم میگه اینجا طلسم داره و موکل داره و موکلش یه جن هست و اینا

واااااا این چ حرفیه  مگه طرف باهات دشمنی داره ک برات طلسم بزاره  نگاه منم یک ...

عکس اون قسمت رو گذاشتم

حرز امام جواد برای چی خوبه میشه توضیح کلی بدید

دفع بلا 

دفع چشم زخم 

• جلوگیری از ضرر و زیان از مردم، پادشاهان، شیاطین، اجنه و دیوها
  • تاثیر فروان در دفع چشم زخم مانند سنگ چشم زخم : https://sharafonline.ir/blog/stone-of-evil-eye/
  • موثر بودن دعای حرز امام جواد ع در حفظ از وسوسه مردم و شیاطین
  • باطل کردن انواع سحر و جادو
  • محفوظ ماندن از مکر، فریب و عداوت
  • مصونیت از زخم‌ها، مغروق گشتن و مغلوب شدن
  • حفظ عزت و آبرو یکی دیگر از موارد خاصیت حرز امام جواد (ع) است
  • محفوظ ماندن از کشته شدن و انتقام گرفتن
  • جلوگیری از مریضی و اذیت و آزار
  • مصون ماندن از تنگدستی، گرسنگی و تشنگی
  • همچنین محفوظ شدن از کاستی در دین و معیشت از خواص دعای حرز امام جواد (ع) می‌باشد

عکس رو گذاشتم میگه اینجا طلسم داره و موکل داره و موکلش یه جن هست و اینا

چی بگم نمیدونم عزیزم 

باید از جای مطمین می‌خرید 

حالا خب اگر فکر می‌کنه واقعا اینطوره ازش استفاده نکنه و از یک جای مطمئن بگیره

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
دفع بلا  دفع چشم زخم  جلوگیری از ضرر و زیان از مردم، پادشاهان، شیاطین، اجنه و دیوها تا ...

ممنونم عزیزم پس باید حتما یکی بگیرم

میان دشمن و وطن ننگ بر آنکه شک کند...ننگ برآنکه خواسته شمر به ما کمک کند🇮🇷🇮🇷🇮🇷

چی بگم نمیدونم عزیزم  باید از جای مطمین می‌خرید  حالا خب اگر فکر می‌کنه واقعا اینطوره از ...

من خودم از جای مطمئن گرفتم اون مغازه و صاحب مغازه خیلی معروفه اصلا کارش فروش مهر و جانماز و کتاب دعا و تسبیح و اینجور چیزای مذهبی هست

من خودم از جای مطمئن گرفتم اون مغازه و صاحب مغازه خیلی معروفه اصلا کارش فروش مهر و جانماز و کتاب دعا ...

پس اگر مطمئنه شاید اون دعا نویسه اشتباه می‌کنه و طلسمی در کار نیست 

وگرنه که اون حرز فروشه مگه با همه دشمنی دارن که بخوان این کارو کنند

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
پس اگر مطمئنه شاید اون دعا نویسه اشتباه می‌کنه و طلسمی در کار نیست  وگرنه که اون حرز فروشه مگه ...

چی بگم دوست منه دیگه به حرف همه گوش میکنه